ERKENCİ KUŞ’DA BEKLENEN TEKLİF GERÇEKLEŞTİ!


Güncelleme: 27 Ocak 2019 : 19:31
0

Uzun bir aradan sonra, Erkenci Kuş’da, yeni bölümüyle dün akşam itibariyle, Star ekranlarındaki yerini aldı. Başrollerinde, Can Yaman ve Demet Özdemir’in yer aldığı dizinin 27.bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

SANEM’İN VİCDAN AZABI ÖN PLANDAYDI

Fabbri, kokuyu piyasaya sürmeye hazırlanırken, Sanem’de vicdan azabı duyuyordu. Çünkü kokusunu ona isteyerek verdiğini, hala Can’a söyleyecek cesareti bulamamıştı. Dahası, onun serbest kalması için bu fedakârlığı yapmak zorunda olduğunu anlatamadı. Ablasıyla olan konuşması dikkat çekti. Fabbri’nin şirketinde bir köstebek olduğunu ve o köstebek sayesinde, yeni parfüm yaptıklarını öğrendiklerini belirtti. Kokusunu verdiğinin ortaya çıkmasından, korkması ekrana yansıdı. Can’a itiraf etmeyi denese de gene başaramadı. Ablası, Sanem’i kötü bir şey yapmadığı ve Can’ın hapse girmemesi için kokusunu verdiği konusunda ikna etmeye çalıştı.

ANNESİ GELİNCE CAN ŞAŞKINA DÖNDÜ

Can’ın evindeki yılbaşı partisinde tekrar karşılaşan Sanem ve Hüma arasında gergin anlar yaşanıyordu. Tam o sırada, Can kapıya geldi ve “anne” diyerek Sanem’i şaşkına uğrattı. Hüma ise gayet soğukkanlı bir şekilde, Sanem’in evin bir çalışanı olduğunu ima etmeye devam etti. Fakat Can, Sanem’in kız arkadaşı olduğunu söyleyince, Hüma anlam veremedi. Yanlış bir seçim olduğunu üstü kapalı belirterek, Sanem’e laf çarptı.

CAN UZAKLAŞMA KARARI ALDI

Annesinin sürpriz gelişinden sonra, Can uzaklaşma kararı aldı ve bir süre dağ evinde kalmaya karar verdi. Kardeşi Emre’de anneleri konusunda aynı şaşkınlığı yaşadığı için, Can’a bu konuda destek vermesi gözlerden kaçmadı. Can artık tek bir şeye odaklanmaya karar verdi. Sanem’le bir an önce evlenip mutlu olmak istiyordu. Bu sebeple de, vakit kaybetmeden hazırlıklara başladı.

BÖLÜM SONUNDA SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ GERÇEKLEŞTİ

Fragmanda en çok merak edilen sahne olan, evlilik teklifi bölüm sonunda gerçekleşti. Dağ evinde, Can Sanem’e hoş bir sürpriz hazırlayıp, onu çok sevdiğini ve sonsuza dek hayatını birleştirmek istediğini belirtti. Bir de yüzük çıkardı. Sanem hem sevindi, hem de çok şaşırdı. Cevap verecekken de bölüm sona erdi.

28.BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI!

İzleyicileri çok bekletmeden, yeni bölüm fragmanı da geldi. Tanıtım da, Ceyda’nın Can’ı öpeceği sırada, Sanem’in ona yumruk atması dikkatleri çekti. Büyük ihtimalle, bir hayal ya da rüya sahnesi olduğu düşünülüyor.