ERKENCİ KUŞ’A 5 YENİ OYUNCU DÂHİL OLDU!


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 01:46
0

Başrolünde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı, cumartesi akşamları izlenme rekorları kıran Erkenci Kuş dizisinde zaman atlaması yaşanmıştı. Ancak, dizideki yenilikler bununla sınırlı kalmıyor. Ekibe 5 yeni oyuncunun dâhil olduğu açıklandı. İşte detaylar…

KİMLER KATILDI?

Erkenci Kuş’un, yaz başında başlayan bölümlerinde yer alan Aliye Uzunatağan’ın yeni bölüm fragmanında diziye geri döndüğü anlaşıldı. Buna ek olarak, daha önce Demet Özdemir’le “No 309” adlı yapımda birlikte oynayan Sevinç Erbulak’ın da yeni bölümlerde rol alacağı söyleniyor. Ayrıca, Ahmet Somers, Ahmet Olgun Sünear, Başak Gümülcinelioğlu’da ekibe katılan diğer oyuncular arasında yer alıyor.

NELER OLACAK?

Dizide 1 senelik zaman atlaması yaşanacağı ve 2020 yılına gidileceği söyleniyor. Bu süreçte, fragmandan anlaşıldığı kadarıyla Can ve Sanem’in yolları ayrılıyor. Bu ayrılığın ne kadar süreceği de bilinmiyor. Başrol oyuncusu Can Yaman’ın açıklamasına göre, dizide zaman atlaması olacağı için karakterlerde de imaj değişikliği yaşanması bekleniyor. Ayrıca pek çok dizi final kararı alırken, Erkenci Kuş’un yaz ayları boyunca hız kesmeden devam edeceği de bildiriliyor. Dizinin senaristinin değişmesiyle başlayan yenilikler devamlılığını sürdürüyor. Ekibe yeni katılan oyuncuların nasıl etki yaratacağı ve konuların nasıl ilerleyeceği de oldukça merak ediliyor. Ancak, Can ve Sanem’in sürekli yanlış anlamalar yüzünden ayrılıp barışmaları seyircileri sıkmış gözüküyor. Sosyal medyada dizinin yeni formatından dolayı, pek çok seyirci isyan ediyor.