ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN YENİ HALİ SEVİLDİ Mİ?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 03:38
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin merakla beklenen 40.bölümü bu akşam seyircisiyle buluştu. Fakat sosyal medyada, seyircilerden dizinin yeni halinin çok sevilmediği anlaşılıyor. Önceden, güldüren dizide tüm bölüm ağladıklarını dile getiren izleyici yorumları öne çıkıyor. Sanem ve Can’ın yine bir yanlış anlaşılma yüzünden ayrı düşmesine de,  oldukça tepki yağıyor. Şimdi 40.bölümde neler oldu? Hatırlayalım.

SANEM ÜNLÜ BİR YAZAR OLDU!

Bölüme, Sanem’in tanınan bir yazar olması damgasını vurdu. Hayatını anlattığı kitabını yazıp, kitabı pek çok dile çevrilmiş şekilde ekrana yansıdı. Ancak, hayallerini gerçekleştirmesine rağmen Sanem’in yüzü bölüm boyunca gülmek bilmedi. Çünkü aradan geçen bir sene boyunca Can ile ayrıydı ve onun olmadığı hayat Sanem’i perişan etti. Kendini terk edilmiş ve unutulmuş hissetti. Yiğit’in sakat kaldığı ve defterinin yandığı zorlu günde Can’ın beklemeden çekip gitmesini affedemedi.

CAN DENİZLERE SIĞINDI!

Can’da Sanem’den çok farklı değildi. Sanem’den ayrı kaldığı süreçte denizlere sığınmayı tercih etti. Karaya gerekmediği sürece ayak basmayarak, tüm dünyayı gezmiştir. Kendini, agresif ve sevdiğine zarar veren adam olarak gördü. Fakat, Sanem’in ona güvenmeyişini affetmeye niyetli değildi.

KADER ONLARI BİRLEŞTİRECEK ZİNCİRİ KURDU!

Sanem ve Can ne kadar birbirlerinden kaçmaya çalışsalar da, kader onları birleştirecek olaylar zincirini kurdu. Aziz Remide ve dostlarının yardımıyla birleşmeleri hız kazanmış gibi gözükse de, bir süre daha ayrı kalacakları da anlaşılmış oldu.