ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ!


Güncelleme: 20 Ocak 2019 : 17:17
0

Yeni haftayla beraber, diziler de kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerinde, Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı, cumartesi akşamları Star da yayınlanan, Erkenci Kuş dizisinin, beklenen yeni bölüm fragmanı geldi. İşte detaylar..

CAN SANEM’İN AYAKLARINI YERDEN KESİYOR

Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla, Can Sanem’i baş başa kalabilecekleri, sessiz ve hoş bir mekâna götürerek sürpriz yapıyor. Ahşap bir ev göze çarpıyor. Sanem’in de ayakları yerden kesiliyor, gülleri kokladığı gözüküyor. Sonrasında, Can” Sanem ben seninle tanıştığımdan beri, bambaşka biri gibi hissediyorum kendimi. Hiç olmadığı kadar kendimdeyim. Acayip korkuyorum ama, hiç olmadığım kadar cesurum. Ben, seninle tanıştığımdan beri, gözlerimi, ellerimi, kalbimin atışını hissediyorum. Hayatımın sonuna kadar da, ne gözlerimin gözlerinden, ne de nefesimin nefesinden ayrılmasını istiyorum. Benimle evlenir misin” diye soruyor. Tüm bu sözleri söyledikten sonra da, bir kutudan yüzük çıkarıyor. Sanem gülümsüyor. Görünüşe göre o da bu teklife olumlu cevap veriyor.

CAN’IN ANNESİ NE YAPACAK?

Yeni bölümde evlenme teklifinin hakim olduğu düşünülürse, oldukça aşk ve romantik sahnelerin olduğu bir bölüm seyircileri bekliyor. Ancak, bu mutlulukları ne kadar sürecek, gene araya birileri mi girecek? İlerleyen bölümlerde göreceğiz. Yayınlanan son bölümde Can’ın annesi hikayeye dahil olmuştu. Sanem’le karşılaşmaları da pek iç açıcı şekilde ekrana yansımamıştı. Bölüm sonunda, Can’ın evinde karşılaşmışlardı ve gene tartışmışlardı. Hatta, kadın Sanem’i evin çalışanlarından biri zannetmişti. Can’ın annesinin diziye boşa dahil olmadığı tahmin ediliyor. Bu yüzden de, Sanem’i gelin adayı olarak istememe ihtimali de oldukça yüksek görülüyor.

26.BÖLÜMDE YAŞANANLARIN GENEL ÖZETİ

Ekrana gelen son bölümde Can, Fabbri yüzünden tutuklanmış ve Sanem’de bu olaydan kendini sorumlu hissetmişti. Onu içeriden çıkarabilmek için kendi kokusunu Fabbri’ye isteğiyle vermişti. Sonrasında Can sürpriz bir şekilde nezaretten çıkmış ve ajansa dönüp herkesin şaşırmasına sebep olmuştu. Sanem herkesin içinde Can’ın boynuna atlamış ve duygusal bir kavuşma sahnesi yaşanmıştı. Tüm bunlar olurken, beklenmeyen bir kadın mahellede ortalığı karıştırmış ve Sanem’le de tartışmıştı. Bölüm sonunda, Can’ın evinde düzenlenen yılbaşı partisinde de bu kadının, Can’ın annesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Erkenci Kuş 26 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümüyle Star tv de.