Encounter İyi Bir Reyting ile İzleyenlerini Selamladı


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 02:33
0

Kanal 7’de yayınlanan Bir Tutam Aşk dizi ile tanınan Park Bo Gum ve Kore’nin en güzel aktrislerinden biri olan Song Hye Kyo’nun başrollerini paylaştığı Encounter (Boyfriend) dizisi istenilen reytingi aldı. 28 Kasım’da başlayan dizinin ilk bölümü %8.7, ikinci bölümü ise %10.1 reyting aldı. Bu reyting ile Encounter dizisi tvN kanalında şu ana kadar çarşambe – perşembe günleri yayınlanan diziler arasında en yüksek reytinge sahip dizi oldu. Sadece bununla kalmadı! tvN tarihindeki tüm diziler arasında başlangıç bölümüne ait reytingi ile en yüksek ikinci reytingi alan dizi oldu. Birinci sırayı ise %8.9 ile Mr. Sunshine tutmaktadır.

Encounter dizisinin konusu nasıl?

Dizi biribirinden iki farklı hayatı olan Cha Soo Hyun ile Kim Jin Hyuk’un yolunun keşismesini anlatıyor. Bu iki kişi hayatlarını bir düzene koymaya çalışmaktadır. Bu çalışma sırasında kendilerini bir Küba seyahatinde bulurlar ve bu seyahette birbirlerini tanıyıp farklı bir hayata adım atarlar.

Encounter dizisinin oyuncuları:


Song Hye Kyo: Cha Soo Hyun karakterini oynamaktadır. Cha Soo Hyun’un babası bir politikacıdır. Üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirketin sahibinin oğlu ile evlenir. Bu evlililiği politikacı olan babasının yararına olduğu için yapmıştır. Çocuğu olduktan sonra Cha Soo Hyun eşinden ayrılmak ister ve boşanır.

Park Bo Gum: Kim Jin Hyuk karakterini oynamaktadır. Kim Jin Hyuk sıradan bir gençtir. Birden fazla part time işte çalışmaktadır. Tam zamanlı bir iş istemektedir fakat henüz bulamamıştır. Kafasını dağıtmak için Küba’ya seyahat etmiştir.

Jang Seung Jo: Jung Woo Seok karakterini oynamaktadır. Cha Soo Hyun’un eski kocası. Ailesi tarafından getirilen kızlar arasında Soo Hyun’un farklı olduğunu düşünmüştür. Fakat ona karşı bir duygusu olup olmadığını anlayamamıştır.

Moon Song Geun: Cha Jong Hyun karakterini oynamaktadır. Cha Soo Hyun’un babasıdır. Politikacıdır ve kendi yararına olması için kızını zengin biriyle evlendirdi.

P.O: Kim Jin Myung karakterini oynamaktadır. Kim Jin Hyuk’un erkek kardeşidir. Bir iş adamı olmak istiyor.

16 bölüm sürecek olan dizi her çarşamba ve perşembe tvN kanalında yayınlanmaya devam edecektir. Son bölümü 17 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacaktır.