Emmy’de ‘Cesur ve Güzel’ fırtınası


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 14:17
0

Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken yapımlarından olan Cesur ve Güzel dünyanın en prestijli ödüllerinden Emmy’e aday gösterildi.

Star TV ekranlarında yayınlandığı dönemde oldukça dikkat çeken Cesur ve Güzel dizisine büyük onur.

Halen 67 ülkede yayınlanmaya devam eden Cesur ve Güzel dizisi Emmy Ödüllerine aday.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı Cesur ve Güzel dizisi ‘Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ (Telenovela) kategorisinde finale kaldı.

YAPIMCI DA YALNIZ BIRAKMADI

Yapımcılığını Kerem Çatay’ın, senaristliğini Ece Yörenç’in ve yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in yaptığı dizi geçtiğimiz günlerde New York’ta düzenlenen kokteylde yer aldı.

UMUT EVİRGEN DE ORADAYDI

The Campbell Bar’da gerçekleştirilen Uluslararası Emmy Ödülleri’nin açılış gecesinde onuruna yapılan kokteyle dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün de sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte katıldı.

Aynı kokteylde yapımcı Kerem Çatay, senarist Ece Yörenç ve yönetmen Ali Bilgin de hazır bulundu.

DİZİ MÜZİKLERİ ÇALINDI

Gecede Türk müzisyenler sahneye çıktı. Gökçe Erem ve Emre Yılmaz dizi müziklerini canlı olarak izleyicilere sundu.

EMMY BAŞKANI DA GECEDE

Uluslararası Emmy Ödülleri Başkanı Bruce Paisner’in de katıldığı geceye ilgi oldukça fazlaydı.

New York’ta düzenlenen gecede ayrıca Bruce Paisner ve Ay Yapım CEO’su Kerem Çatay da birer konuşma yaptı.

Bu yıl 46’ncısı düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, bu gece New York Hilton Hotel’de gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.

Cesur ve Güzel dizisi ödül töreninde ‘En İyi Dizi’ kategorisinde aday gösterildi.

KARA SEVDA GEÇTİĞİMİZ YILIN GALİBİYDİ

Geçen yıl Telenovela kategorisinde Emmy ödülünü, başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı ‘Kara Sevda’ dizisi kazanmıştı.

Emmy Ödüllerinde; Amerika, Almanya, Avustralya, Belçika, Brezilya, Danimarka, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, Japonya, Kanada, Meksika, Portekiz, Şili, Tayland ve Türkiye’nin önde gelen yapımlarının yarışacak.

ÖZEL ÖDÜLLER KİME GİDECEK?

Akademi, bu yıl özel ödülünü ‘Dawson’s Creek’, ‘The Flash’, ‘Blindspot’ gibi dizilerin yazarı ve yapımcısı olan Greg Berlanti ile 2Big Brother’, ‘MasterChef’, ‘Peaky Blinders’ ve ‘Black Mirror’ gibi dizilerin uluslararası başarısından ötürü Endemol Shine Group Ceo’su Sophie Turner Laing’e verecek.