Elimi Bırakma Tarık Nereye Gitti, Diziden Ayrıldı mı? Neden Çıktı?


Güncelleme: 4 Kasım 2018 : 22:07
0

Elimi Bırakma dizisinde heyecan dorukta. Dizinin hikayesinde önemli bir değişiklik dikkatlerden kaçmadı. Cenk’in Amerika’dan kovulmasına neden olan Ece’nin İstanbul’a gelmesi, intihar etmesi, abisinin Cenk’ten intikam için kolları sıvaması, hepsi dizinin senaryosunda değişikliğe gidildiğinin bir göstergesi. Peki Tarık nereye gidiyor, diziden çıkıyor mu, neden diziden ayrıldı?

Tarık, son defa konuşmak için Azra’nın yanına gider. Azra’ya açık olduğunu, onunla yeni bir hayat kurabileceğini söyler. Ancak beklediği cevabı alamaz ve Azra Tarık’a Cenk’i sevdiğini söyler. Tarık büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Babası Tarık için bir şirket kuruş ve onun başına oğlunu gerçirmek için göndermiştir. Tarık diziden ayrılmıştır. Peki Tarık neden diziden ayrıldı?

Tarık karakterini canlandıran oyuncu Batuhan Ekşi yeni bir dizi ile anlaşmış ve o diziye giriş yapmıştır. Kardeş Çocukları dizisinde Onur karakterini canlandıracak olan Tarık, Elimi Bırakma’da senaryonun değişmesi sonucu diziden ayrılmıştır. Kulislerde konuşulanlara göre Batuhan Ekşi senaryoda arka planda kalmasını sorun olarak görmüş ve bu konuyu hem kanal hem de yapım şirketi ile paylaşmış.

Görüşmeler sonrasında ise anlaşmalı olarak Tarık karakterine son verilmiştir. Tabi o sırada Batuhan Ekşi’nin yeni bir dizi ile anlaşmış olması da işin şans tarafı olsa gerek. Kısaca Tarık karakteri Beni Bırakma dizisinden ayrılmıştır. Onun yerine Kadir karakteri ile Kenan Acar giriş yapmıştır.