Elimi Bırakma Uzman Doktor Ülkü Kimdir? Feride Hanım ile Bağlantısı Ne?


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 22:38
0

Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ın tüm mirasına ortak olması ile tüm ailede bir huzursuzluk vardır. Azra’nın dolandırıcı olması ile ilgili polise şikayette bulunmuşlardır. Diğer taraftan Feride hanımı da akıl sağlığı yerinde değil nedeni ile hastaneye kaldırmışlardır. Hastane deki doktor Ülkü ise Feride çelen ismini duyunca şaşırmıştır. Doktor Ülkü kimdir? Feride hanım ile bağlantısı nedir?

Feride hanım apar topar polis zoruyla hastaneye götürülmüştür.  Hastane de ki doktor ile Feride hanımın tanışmasında bir tuhaflık vardır. Doktor Ülkü , Feride’nin ismini duyunca bir anda afallamış, tekrar sormuş ve hatta ismini tekrarlatmıştır. Bu doktor Ülkü kimdir? Feride Hanım’ı nereden tanıyordur?

Ülkü, Feride hanım’a inanmıştır ancak onunla geçmişten gelen bir hikayesi vardır. Feride hanımla konuşabilmek için hastanede kalma süresini uzatmıştır. Doktor Ülkü, Feride hanımın okuttuğu yetim bir çocuk mudur? Yoksa üvey torunu mudur? Ülkü Feride hanımı bazı testlerden geçirmiştir.

100’den geriye doğru saymış, bir kağıda anlamlı bir cümle yazmış ve neden tüm mirasını tanımadığı birisine bağışladığını sormuştur. Feride hanım tüm detayları ayrıntılı bir şekilde doktor Ülkü’ye anlatmıştır.

Babası 8 yaşında iken trafik kazasında sakat kalmış ve evin yükü annesine kalmıştır. ancak annesi de daha fazla dayanamaz. O anda Feride hanım yetişmiş ve Ülkü’ye dektek vermiştir. Ülkü’ye burs vermiş, onu okutmuştuk.