Elimi Bırakma Dizisinde Dengeler Değişecek mi?


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 11:51
0

TRT1 kanalının yayınladığı en iddialı dizilerin başında bir tür aile dramı olarak da adlandırılabilecek Elimi Bırakma dizisi geliyor. Reyting sıralamasına bakıldığında pazar akşamı güçlü rakipleri arasında hatırı sayılır bir sonuç aldığının da altını çizmek gerekiyor.

Bunda sağlam oyuncu kadrosu ve sağlam bir senaryo olmasının dizinin tekrarlara düşmemesinin de payı büyük ve benzer tarzda diziler olmadığının sağlam bir kurgusunun olduğunu da ifade etmek gerekir.

Dün akşam mahkeme salonunda Mert’in kimde kalacağını söyleyeceği zaman dizi bitti ve nefesler tutuldu acaba Mert kimi seçecek?

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü üstte yer alan fotoğraflarda da görüldüğü gibi oldukça romantik görüntülere sahne oldu. Kardeşini yüzme havuzunda son anda ölmekten kurtaran Azra aynı zamanda Mert’i çok seven Fatma’yı da kurtardı. Yeniden Mert’in güvenini kazanma yolunda Azra bu olayla ciddi bir adım atmıştı ama güzel olgular bununla bitmemiş bunun yanı sıra Azra’nın doğum gününde Cenk son derece romantik bir biçimde evlenme teklif etti.

Tüm bu olumlu gelişmeleri gölgeleyen ama aile bireylerinin bilmediği tek şey ise Şeker Nine yani babaanne karakterinin hastalığının yeniden nüksettiğini öğrenmesi oldu.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından da dava günü gelip çattı ve o son sahnede Mert’in kararı soruldu ve dizi orada heyecan dorukta iken bitti.

21. Bölüm Fragmanının Düşündürdükleri

Yaşanan tüm bu gelişmelerden sonra Elimi Bırakma dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Henüz ilk fragman olduğu için çok şey söylemek mümkün olmamakla beraber, ilk edinilen izlenim Sumru’nun tehdidine Azra’nın boyun eğdiği noktasında.Zira dizinin önceki bölümlerinde Sumru Mert’i vermek için Azra’nın Cenk’ten ayrılmasını şart koşmuştu.

Eğer Mert Sumru’nun da etkisi ile Azra’yı yani ablasını tercih etmedi ise o zaman kardeşini alabilmek için Azra böyle bir karar verecek ve Azra tarafından verilen bu karar Cenk’in dağılmasına neden olacak.

Ama yine de karamsar olmamak lazım. Bu ilk fragman belki de başka olaylar ile dizide dengeler başka bir yöne kayacak. İzleyip göreceğiz. Ama o güne kadar merak etmekten de kurtulamayacağız. Özellikle dizinin fanları için böyle bir durum söz konusu.