Elimi Bırakma Çetin Kimdir? Gerçek Adı Ne? Karakter Analizi?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:16
0

Çetin karakteri 14 ekim pazar günü Elimi Bırakma dizisine giriş yaptı. Sumru’nun geçmişinden gelen ÇEtin kimdir. Sumru’ya yenge diye hitap etmektedir. Çetin kimdir, gerçek adı ne?

Hülya ile Sumru bir kafede otururken Çetin arar. Telefonu açan Sumru, Çetin oyalayacak şeyler söylemektedir. Bir dava üzerine konuşan Çetin, belli ki Sumru’nun hoşuna gitmemiştir. Çetin nereden gelmiştir? Neden bir anda ortaya çıkmıştır?

Çetin, Azra’nın babasının adamı mıdır? Azra’nın babası ölmemiş midir? Sumru’nun kuyusunu kazmak için Azra’nın babası düğmeye basmış ve adamlarını tek tek göndermektedir. Çetin’nin de Sumru’ya yenge diye hitap etmesi bu anlamda kulağa mantıklı gelmektedir. Peki Çetin gerçekten kimdir? Hangi oyuncu canlandırmaktadır?

Azra’nın babası ölmemiştir. Borçlarından dolayı onu öldürmek isteyenin karısı olduğunu bilmektedir. Ancak belli bir süre ortadan kaybolması gerekmektedir. Şimdi ise ortaya çıkma zamanı gelmiştir. Çetin’i de kasıtlı bir şekilde ortaya çıkarmış ve arı kovanına çomak sokmaya başlamıştır.