Elimi Bırakma Cansu neden yok? Cemre Gümeli diziden ayrıldı mı?


Güncelleme: 26 Eylül 2018 : 18:02
0

Elimi bırakma dizisini talihsizlikler bir türlü peşini bırakmıyor. daha önce Dolunay soysert’in ayağını kırdığı dizide şimdi de genç yıldız Cemre Gümeli kaza geçirdi. İrem bırakma dizisinde senaryo değişikliğine neden olan bu olay sonrasında Cemre bölümlerde görünmemeye başladı. Erim bırakmamın Cansu’su Cemre Gümeli diziden ayrıldımı neden yok,?

Geçtiğimiz günlerde sert çıkışında düşerek kalça kemiğini Kıran elimi bırakma dizisinin Cansu karakterine hayat veren Cemre Gümeli tedavi altına alındı. ilk tedavisinin ardından sefere geri dönen Cansu’nu ağrılarının artması ile doktor tarafından 2 hafta ayağa kalkmaması söylendi. Bana Zeynep dizinin yönetmeni Sadullah Çelen dizinin senaryosunu da bir takım değişiklere gitti.

Peki Cansu karakterini canlandıran genç oyuncu Cemre Gümeli diziden ayrıldı mı? Cemre Gümeli tedavisinin daha rahat ve hızlı bir şekilde tamamlanması için yönetmen Cemre’nin oynadığı bazı sahnelerini değişikliğe gitti. toplamda 2 haftalık çekimlerden geri Duran Cemre Gümeli 2 bölümü itibariyle dizi sahnelerinde çıkmayacak.