Elimi Bırakma 30 Eylül 10. Bölüm Fragmanı ve Özeti-Mert Nerede?


Güncelleme: 23 Eylül 2018 : 23:37
0

Azra’nın Cansu ile olan bağlantısı Cenk tarafından ifşa edilmiştir. Cansu ve Azra’nın kardeş olduklarını, Sumru’nun da Azra’nın üvey annesi olduğunu öğrenen ev ahalisi şok olur. Feride hanım da o anlarda baygınlık geçirir. Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı, özeti ve detayları yazımızda.

Cenk, Azra’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için böyle bir adım atmıştır. Herkesi evde Feride hanımın doğum günü bahanesi ile toplar. O anda Cansu ile Azra’nın eski bir fotoğrafını doğum günü hediyesi olarak Feride hanıma verir. Feride hanım fotoyu görünce şok olur.

O anda Sumru kendi kafasına göre bir şeyler uydurur ve her şeyi Azra’nın üstüne atar. Ortam iyice gerilmiştir ve Feride hanım daha fazla dayanamaz, hastalığının da verdiği bitkinlikle bayılır. Herkes Azra’yı suçlar. Azra’yı evden kovarlar. Azra ise Feride hanımla konuşmadan gitmem der.

Asıl olaylar Sumru’nun evindedir. Mert kayıptır ve hem Cansu hem de Sumru için bu çok tehlikelidir. Sumru her şeyi Azra’nın üzerine attım kurtuldum derken Mert ile köşeye sıkışacaktır.

Elimi Bırakma 10. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir