Elimi Bırakma 2 Eylül Pazar 6. Bölüm Fragmanı ve Özeti


Güncelleme: 27 Ağustos 2018 : 00:13
0

[mavitext]Elimi Bırakma dizisi[/mavitext] muhteşem kurgusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekranların sevilen dizileri arasına girdi. Dizinin 6. bölümü yine heyecan dolu sahnelere sahiplik yapacak. Azra ve Cenk arasında aşk ilk kıvılcımlarını verirken Cenk’in Amerika planı her şeyi alt üst etmiştir.

Diğer taraftan Feride Hanım’ın Azra’yı tekrar iş görüşmesine çağırması tüm dengeleri alt üst etmiştir. 5.bölümde neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım. Cenk, Azra’yı Tarık’ın evinde görmüş ve yanlış anlamıştır. Gördükleri sonrasında Cenk’in duyguları doğru kararlar vermesini engellemiştir. Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilmiştir. Bunun sonucunda [kirmizitext]Azra[/kirmizitext] ikisini de hayatından çıkarmıştır.

Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar [kirmizitext]Sumru[/kirmizitext] için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olmuştur. Sumru Mert’i kendisinden uzaklaştırdığı yetmez aynı zamanda söylediği yalan ile Mert ve Azra’nın arasını da açmaya çalışmaktadır. Bunu bir nebzede başarmıştır.

Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?

Feride aldığı kararla Azra’ya gerçek kimliğini deşifre eder. Bu gerçek Azra ve Cenk arasına aşılması zor setler çeker. Azra ve Cenk için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Feride hanım Azra’yı manevi kızı ilan etmiş ve tüm malvarlığını da Azra’ya bırakmıştır. Bu karar hem ailede hem de şirkette tüm dengeleri değiştirir.

Azra’nın şirkete girmesi sonrasında hem Cenk hem de Azmi cephesinde kartlar yeniden karılır. Cenk Azra’nın sinsi bir şekilde şirkete sahip olduğunu düşünür. Azra’ya şirketi kaptırmamak için her şeyi yapacaktır. Azmi ise daha önce sadece Cenk’i şirketten uzaklaştırmak için çabalarken şimdi de Azra’yı şirketten uzaklaştırmaya çalışacaktır.

[mavitext]Elimi Bırakma 26 Ağustos Pazar Çalan Can Vazgeçer mi Can Şarkısı ve Sözleri <<<tıklayınız[/mavitext]

Elimi Bırakma 6. bölüm Fragmanı-Eklenecektir