Elimi Bırakma 14 Ekim Neden Başlamadı? Var mı Yok mu?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 15:50
0

Trt1’in fenomen dizisi Elimi Bırakma hız kesmeden yoluna devam ediyor. Pzar günlerinin en çok izlenen dizisi Elimi Bırakma 14 Ekim Pazar günü saat 20.00’da başlamaması akıllarda dizinin gününün mü değiştiği sorusunu getirdi. Elimi Bırakma 14 Ekim var mı yok mu, Neden Başlamadı?

Trt1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizisi 14 Ekim Pazar günü UEFA Uluslar Ligi Rusya-Türkiye maçından dolayı saatinde başlamadı. Dizi 12. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanırken Trt1’in maç yayını nedeni ile ertelendi. Peki Elimi Bırakma 12. Bölüm ne zaman yayınlanacak?

Rusya-Türkiye maçı saat 19.00’da ekranlara gelecek ve 2 saat boyunda ekranlarda olacak. Elimi Bırakma 12. Yeni bölüm ise 14 ekim Pazar günü saat 21.00’da seyircisi ile buluşacak. Peki dizinin yeni bölümünde ne tür gelişmeler bekliyor olacak. Elimi Bırakma 12. Bölüm özeti;

Feride kendisine zorla aldırılan raporun hesabını Serap ve Azmi’den sorarken Azra’da Çelenlerin evine yerleşmiştir. Çelen ailesi Azra’yı evden göndermenin hesabını yaparken Cenk ise Azra’ya beslediği duygulara gem vuramamaktadır. Sumru için ise geçmişten gelen bir sürpriz vardır. Ancak bu sürpriz Sumru’ya bela olacaktır.

Mert cephesinde ise işler iyice karışmaktadır. Arda okuldan aldığı ceza nedeni ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mert’in okuluna gidecektir. Sumru ve Azmi’de Mert ile ilgili bazı bilgilere ulaşmışlardır.

Elimi Bırakma 12. Bölüm Fragmanları