Elimi Bırakma 14. Bölüm Fragmanı, 28 Ekim Pazar Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 21 Ekim 2018 : 23:51
0

Elimi Bırakma dizisi Cenk ve Azra arasındaki aşkı ekranlara getirmeye devam ediyor. Cenk ve Azra arasındaki sorunlar Çelen ailesini ve Azra’nın hayatını da etkilemektedir. Elimi bırakma 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Elim bırakma 23 Ekim Pazar 14. bölüm fragmanı ve özeti sizler için yazımızın devamında.

Cenk annesiyle konuşurken azra’ya aşık olduğunu İtiraf etmiştir. Azra Bu gerçeği duyduğunda sevinmiş ancak Sevgisini belli etmemiştir. Cenk ise Azra’nın Bu itirafı duyup duymadığını merak etmektedir. Serap ise Azra’yı evden göndermenin yollarını aramaktadır. Serap önce mirası kaybetmenin daha sonra da Cenk’i oğlunu kaybetmenin acısını Azra’dan çıkartacaktır.

Cenk annesine ettiği itirafın Azra tarafından duyup duymadığını merak etmektedir. Bunun için Emin olmaya çalışır. Azra İsyan bu itiraf karşısında mutlu olsa da kendisini zor günlerin beklediğini bilir. Cengiz’e Azrail’e dilekçe karşılaşmış onunla yüzleşmeye karar vermiştir.

Arda ile Mert’in aynı yetimhanede bir araya gelip beraber vakit geçirmeleri Mert’i Azra’ya yakınlaştırmaktadır. Yaklaşan sadece Mert değil Sumru ve Azmi de Mert’e gitgide daha çok yaklaşmaktadırlar. Arda ve Mert başka bir projede beraber müzik yapmak için yeniden buluşurlar.

Bu proje sosyal medyada yayılınca Cenk hemen Mert’i tanır. Cenk ve Azra hemen yetinhaneye giderler. Tabi Sumru ile Azmi’de rahat durmaz ve onlarda Mert’in izini bulmuşlardır.

Feride hanım şirkette, yokluğunda yapılanların hesabını Azmi’den sormaya başlar. Yapılan tüm harcamaların faturasını ister. Ayrıca kendisinin yokluğıunda Azmi’nin Serap’a imzalattığı yetki belgesini de görmek ister. Azmi gerçekten köşeye sıkışmış ve Feride hanımın şüphelerini üzerine çekmiştir. Azra ise Mert’e çok yaklaşmıştır.

Arda’nın gömderdiği resim Cenk’in dikkatini çekmiş ve hemen Azra ile beraber Mert’i bulmaya gitmiştir. Tabi Sumru ve Azmi’de oradadır. Azra Mert’e kavuşacaktır. Mert’te konağa gelecek ve beraber yaşayacaklar. Ancak Mert ablasının kendisini bıraktığını düşündüğü için Sumru’yu seçme ihtimali de yüksektir. Sizce Mert kimi seçecek?

Elimi Bırakma 14. Bölüm fragmanı