Edho(Eşkiya) Ömer Kimi Öldürdü? Nevzat Öldü mü?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 23:52
0

Eşkiya yine dolu dizgin bir bölümle herkesi ekranlara kilitlemeyi başardı.Hiç şüphesiz dizinin şok edici sahnesi final sahnesiydi. Ömer eve geldiğinde tüm aile bireyleri şok içerisindeydi. Ömer birisini öldürmüştü ve herkes bu kişinin kim olduğunu merak ediyordu. Edho(Eşkiya) Ömer Kimi Öldür mü? Nevzat Öldü mü?

Tüm masa üyeleri can derdindedir. Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep’in ölümünün arkasından Nevzat’ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan’ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır.

Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır’ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır’dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Diğer yandan kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat’ın ise başına geleceklerden nasıl kurtulacağı merak konusu olmuştur. Ancak herşeyden daha önemlisi Ömer’in son darbesi herkesi ve her şeyi alt üst etmiştir. Edho(Eşkiya) Ömer Kimi Öldür mü? Nevzat Öldü mü?


Edho Mürsel Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı<<<tıkla


Reis kızının katile ulaşır ancak karşısında katilin Nevzat olduğunu görmüş be karısını ve oğlunu güvene almıştır.  Hızır ailesini güvene aldıktan sonra harekete geçmek ister. Meryem’le konuşurken Ömer eniştelerde olduğunu söyler ama süpriz yapıp birini öldürdüm diyerek eve gelir. Akıllarda beliren soru ile ölen kişinin Nevzat mı yoksa Ekrem mi olduğudur.  Bir diğer merak edilen konu ise Hızır’ın oğlu için devletle karşı karşıya gelip gelmeyeceğidir. Hızır ne yapacaktır?


Edho( Eşkiya) Candan Kim? Gerçek Adı, Karakter Analizi<<<tıkla


Ömer yolda bir işçiye çarpmıştır. İşçi adam ölmüştür. Hızır’ın adamlarından birisi ise bu olayı üstlenmiştir. Daha sonra ise Meryem ve diğer kadınlar Ömer’i de yanlarına alarak ölen işçinin ailesinin yanına giderler. Orada yaşananlardan etkilenen Ömer vicdana azabı çeker. Annesi ile yurtdışına gidecekken teslim olmayı tercih eder. Ömer polislere teslim olmuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=5bwP33Vn2S8