Eşkiya(Edho) Seyran kim? Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler


Güncelleme: 17 Ekim 2018 : 10:38
1

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz yeni sezona bomba gibi giriş yaparken oyuncularda da küçük değişiklikler yapmaya ihmal etmedi. Edho diziden ayrılan oyuncuların yanı sıra Diziye yeni gelen oyuncularda oldu. Diziye yeni giren oyuncular dan Seyran karakteri izleyicinin ilgi odağı oldu. Edho Seyran kim Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz seyran’ın gerçek adı ne?

geçen haftaki bölümde çakırbeyli ailesini ortadan kaldırma planları yapan Muzi artık faaliyete geçecek gibi duruyor.Muzinin karşısına çakırbeyli erkeklerinin çıkacağı fragman da da gösterildi. Çakır ailesinden hiç kimseye zarar gelmemesi için elinden geleni yapacak olsa da yine de Aile zede alacaktır. Alınan saldırılar neticesinde aile üyelerini tek tek kaybeden çakırbeyli yurt dışına gidip ve acıları geride bırakmaya çalışmıştı.

Çakırbeyli müziğinin tuzağı karşısında az kalsın ölecekken Hem Devleti hem Ailesi için canını vermeye hazır olan Alparslan kendini feda etmiştir. Ölümle burun buruna gelen Alparslan in hayatım film şeridi gibi Gözünün önünden geçmiştir. Hızır ise bir yandan düşmanla savaşırken Diğer yandan içlerinden birinin haini olduğu endişesi onu çok üzmüş Bu süreç yıpranmasına vesile olmuştur.

diziye yeni giren karakterler arasında Seyran karakteri izleyicinin dikkatini çekse de şu an için oyuncunun kim olduğu bilinmemekte. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Seyran kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler gibi konulara sitemizde ilerleyen günlerde ayrıntıları ile yer vereceğiz. Karakteri canlandıran oyuncumuz Sedat Erdiş’tir.

1973 Samsun doğumlu olan Sedat Erdiş, İstanbul’da eğitimini tamamlamış ve 1988’de Samsun’a geri dönmüştür. Samsun’da tiyatro bölümünde eğitim aldı. Diksiyon ve sahne sanatları eğitimi de aldı. Samsun’da Devlet Bale Müdürlüğünde sözleşmeli olarak çalışmış ve bir çok reklam dizi ve sinema filminde rol almıştır.

1 YORUM

Comments are closed.