EDHO Pudra Hakkı Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 20:54
1

Atv ekranlarında Salı akşamları heyecanla izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. EDHO EŞKİYA Pudra Hakkı Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı? Başrollerinde Hızır Karakterine can veren Oktay Kaynarca, Meryem Karakterine can veren Deniz Çakır ve Ozan Akbababa gibi isimlerin rol aldığı diziye 9 Ocak Salı akşamı yeni bir oyuncu dahil oldu.

Hatırlarsanız  26 Aralık 86. bölümde Nevzat ve Mürsel Kara karakterleri senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı. Zaten Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir karakter ölüyorsa, diziden ayrılıyorsa kesin yerine yeni bir karakter diziye dahil oluyor.

Ya da yeni bir karakter diziye girdiğinde eskilerden birisi ölerek diziden ayrılıyor. Şimdi de Hızır’a Mürsel ve Nevzat’ın yerine yeni bir düşman geliyor. Pudra Hakkı karakteri ile diziye dahil olan oyuncumuzun gerçek ismi Atilla Olgaç olarak servis edilmişti ancak daha sonra Hakkı karakterine can veren oyuncunun başka ünlü bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Levent Özdilek’in can verdiği Pudra Hakkı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde masaya oturmak isteyen kabadayılardan birisi olmuştur. Başlarda Hızır ile dost olacak olan Pudra Hakkı daha sonra yine Hızıra düşman olacak ve Hızır tarafından öldürülecektir.

Peki Pudra Hakkı karakterine can veren Levent Özdilek Kimdir?

Levent Özdilek 1961 Adana Doğumludur. 1959 yılında Yılmaz Güney ile birlikte başladığı sinema ve oyunculuk hayatına o günden beri devam etmiş ve bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Genellikle kötü rollerde oynayan usta oyuncu Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisindeki tarzı ile de oldukça beğeni topladı.

Levent Özdilek’in oynadığı bazı dizileri şöyle sıralayabiliriz; Yaban, Mavi Düşler, kadınlar Klübü, Aşk Güzel Şeydir, Melekler Adası, haziran gecesi, Sessiz Gemiler, Kavak yelleri, Benim Hala Umudum Var, Hayat Yokuşu, Görünen Adam ve son olarak da şuan TRT 1 ekranlarında devam eden Aslan Ailem dizisinde Tayfun Olgun karakterine can vermiştir.

Sizler Pudra Hakkı karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz. Siz de diziye yeni dahil olan oyuncu hakkında düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

https://www.youtube.com/watch?v=70Ihgs4pvmY

Comments are closed.