Edho Karamürsel Kim? Karakter Analizi


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 23:38
0

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine aksiyon dolu bölümlerle devam ediyor. Dizinin 24 Ekimde yayınlanan bölümünde diziye yeni bir karaker dahil oldu. Edho Karamürsel Kim?

Hızır düşmanlarını vurarak ilerlediği yolun sonunda asıl muhatabının mutlaka karşısına çıkacağını bilir. Tehlikeden uzak tutmak istediği için İlyas ve Alparslan’ı planlarına dahil etmez. Ekrem ise aksine ailesi üzerinden oyunlar kurmaya devam eder.

Yaşar, Hızır ile birlikte öldürdükleri Nedim’in evinde, örgüte dair gizli bilgilerin olduğu bir bilgisayara savaş ganimeti olarak el koyar. Bu bilgilerin deşifre olmasını istemeyen düşmanlardan biri, Hızır’ın karşısına dikilmekte geç kalmayacaktır. Bu kişi Karamürsel lakaplı Mürsel Kara’dır.

Hızır kızı Zeynep’in katillerini bulmak için harekete geçmiş ve bulduğu her ismi yok etmeye başlamıştı. Son olarak da Ekrem’in kardeşi Teomanı öldürmüştü. Geçtiğimiz hafta da örgütün adamlarını öldürmeye başlamıştı.

Şimdi de dengelerin bozulmasından rahatsız olan örgüt yeni bir adamını daha diziye dahil etti. Karamürsel karakteri ile diziye giren oyuncumuz Hızır’ı ve masadakileri oldukça zorlayacak gibi.


Tıkla>>>Edho (2017-2018) Diziye Yeni Gelen Oyuncular? 3. Sezon Oyuncu Kadrosu<<<Tıkla