Diriliş Ertuğrul Yeni Sezona Bomba Gibi Girdi!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 17:31
0

Diriliş Ertuğrul Kayı Boyu’nun tarihte geçirdiği olayları konu alan ve reyting rekorları kıran göz dolduran bir yapımdır. Dizinin o kadar bölüm yayınlanmasının sonrasında hala bu derece ilgi çekmesinin temel sebebi her sezon izleyicilerin ilgisine çekecek farklı bir oyuncuya yer verilmesidir.

Yeni sezon reytingleri incelendiği zaman dizinin özellikle bir düşüş yaşamadığı ve aksine kendi yayın kuşağında lider konumda olduğu da dikkat çekmektedir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan bu dizinin sabah saatlerinde yayınlanan tekrar bölümlerinin dahi yüksek bir ilgi ile izlendiği dikkat çeken hususlar arasında yer alıyor.

Son Değişimler Göz Doldurdu!

Hande Soral’ın diziye dahil olması ile beraber Halime Sultan’dan açılan boşluğun doldurulması hedeflenmiştir. En az Halime Sultan rolünü üstlenen Esra Bilgiç kadar yetkin bir oyunculuğa sahip olan Soral izleyicilerden tam not almıştır. Yeni sezonda kadroyu ne gibi maceraların beklediği hakkında ser verip sır vermeyen ekip Çarşamba günlerinin kaçırılmamasını öneriyor. Dizinin başladığı günden beri Çarşambaları TV ekranlarında yerini alması da ayrıca bir gelenek oluşturmuştur.