Ana Sayfa Star Tv Dizileri Avlu Deniz, İntikamını Alıyor! Avlu 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Deniz, İntikamını Alıyor! Avlu 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 17:23
0

Avlu dizisi “Avlu, koca bir ömrü dört duvar arasına sıkıştırmış kadınların; bu kadınların mutluluk, hüzün, umut, arkadaşlık ve düşmanlıklarının hikayesi… Hikayemiz, uzun süredir şiddet gördüğü eşini vurduğu iddiasıyla tutuklanan Deniz’le başlar. Deniz’le beraber cezaevini öğrenir, Deniz’le beraber içerideki ağaları, onları temizlemek isteyen yönetimi, bin bir çeşit mahkûmu, gardiyanı hatta cezaevinde doğmuş, parmaklıkların dışını hiç görmemiş çocukları tanırız. Suçlarının ve günahlarının cezasını çeken bu kadınların, ayakta kalma çabalarını; sahip oldukları tek şey olan umuda nasıl sıkı sıkı tutunduklarını izleriz. Ve en önemlisi iktidar için verilen savaşlara, yeni suçlara, şiddete ve günahlara tanık oluruz. Sonuçta, cezaevi bizim için önünden geçip gittiğimiz taş duvarlardır. İçeride ne olduğunu düşünmeyiz bile belki… Ama onların, evidir.” diyerek yola çıktı.

Adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu edinen Avlu dizisi her Perşembe akşamı izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece ve Şeyla Halis gibi isimlerin yer aldığı aksiyon ve dram dolu dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor. Avlu dizisi, Limon Film yapımcılığında 29 Mart 2018 tarihinde Star Tv ekranlarında yayın hayatına başladı. Filmin yönetmenlik koltuğunda Yüksel Aksu oturmaktadır.

Avlu dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.