Çukur’un Yeni Bölümünde Neler Olacak? Aliço, Vartolu’ya Silah Çekti!


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 00:48
0

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur’un 46. bölümü yine birbirinden heyecanlı olaylara sahne oldu.

Çukur dizisinin 2. sezon 13. bölümü 10 Aralık Pazartesi günü Show tv‘de yayınlandı.

Çukur’un 46. bölümünde neler oldu? Çukur 46. bölüm özeti? Çukur 10 Aralık neler oldu? Çukur’un yeni bölümünden ilk sahnede ne var? Çukur’un 2. sezon 13. bölümünde neler oldu? Çukur’un 47. bölümünde ilk sahne yayınlandı mı? Çukur 47. bölümde neler olacak?

Karakuzular ile Koçovalılar’ın yine kıyasıya mücadele ettiği bir bölüme sahne olan Çukur’da heyecan giderek artıyor.

ÇUKUR’UN 46. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur’un çocuklarını kaçıran Karakuzular’a tuzak kuran Koçovalılar hiç beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Çocukların Karakuzular’ın yanında kalmak istemesi üzerine onları kurtarmaya gelen Yamaç ile Cumali büyük bir şok yaşadı. Karakuzular, Çukur’a inerek mahalle kahvesini yeniden açtılar ve ailelere çocukları teslim edeceklerini açıkladılar.

Öte yandan Yamaç’la işbirliğine devam eden Ersoy, Çeto ile Mahsun’u bir arada yakalama şansını Yamaç’a sunmak için büyük çaba içinde.

Emmi’nin evinde Yamaç ve Cumali ile karşılaşan İdris Koçovalı, çukur dövmesinin anlamı üzerine yaptığı konuşmayla önce aile olmaları gerektiğini oğullarına anlattı. Bunun üzerine Yamaç, Sena’nın ve iyileşen annesinin yanına, Cumali ise Yıldız’ın yanına gitti.

VARTOLU, OĞLUNU YENİDEN GÖRDÜ

Saadet’i ve oğlunu kurtarmak için Karakuzular’a çalışmaya devam etmek zorunda kalan Vartolu, oğlunu ve Saadet’i görerek büyük bir sevinç yaşadı.

Öte yandan Çeto, Vartolu’dan kendilerinin korumasını istedi. Yamaç’ın Karakuzular’a saldıracağını ve içerde bir adamı olduğunu öğrenen Vartolu iyice köşeye sıkıştı.

Bakalım Çukur’un yeni bölümünde Vartolu, Mahsun ve Çeto’yu mu kurtaracak yoksa Koçovalılar’ın yanında mı yer alacak?

ÇUKUR 47. BÖLÜMDEN İLK SAHNE YAYINLANDI

Çukur’un yeni bölümünden ilk sahne de yayınlandı. Çukur’un 2. sezon 14. bölümünden ilk sahnenin yayınlandığı görüntülerde Aliço, Vartolu’ya silah çekerken görülüyor.

Ersoy’un Yamaç’a çalıştığını öğrenen Vartolu onu öldürmek isterken karşısında Aliço’yu buluyor.

Çukur yeni bölümü ile önümüzdeki Pazartesi Show tv’de izleyicilerle buluşacak.