Çukurdere Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 11:53
1

Fox TV’de yayınlanan O Hayat Benim ve Kalbimdeki Deniz gibi dizilerin yapımcısı olan Pastel Film yepyeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda Fox TV ekranlarında olacak olan dizinin isminin  Çukurdereli olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık.

O Hayat Benim ve Kalbimdeki Deniz ile büyük başarı elde eden Pastel Yapım yine Fox TV de yayınlanacak olan Çukurdereli dizisi için Adını Feriha Koydum ve O Hayat Benim dizilerinden tanıdığımız Ahu Sungur ile anlaşmış durumda.

Fox TV de yayınlanacak olan dizide Maksude isimli bir pavyon şarkıcısını canlandıracak olan Ahu Sungur ile başrol oynaması için Kerem Alışık’a teklif götürüldüğü ancak ünlü oyuncunun henüz bir cevap vermediği söyleniyor.

Dizide oynayacak olan diğer oyuncularla ilgili bir açıklama yapılmazken dizinin yeni sezonda Fox TV’de yayınlanması bekleniyor.

Fox’ta ekrana gelecek yeni dizinin konusu gençlik yıllarında birbirine aşık olmuş ama farklı sebeplerden dolayı evlenememiş, içindeki aşk ateşini devam ettiren yalnızların uzun yıllardan sonra birbirine kavuşma hikayesi olarak karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Çukurdere dizisinin çekimlerinin İstanbul ve çevre illerinde gerçekleştirileceği söylense de henüz yapımcılardan net bir bilgi alınamadı. Çukurdere ismiyle Malatya’da bir mahalle olsa da çekimler burada yapılmayabilir.

Çok yakında yeni sezon için yeni bir dizi daha ekrana gelmeye hazırlanırken, yeni dizi Çukurdere’de kim kimdir? Çukurdere dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? Dizinin konusu özeti ve tüyoları ile detayları sitemizden sizlerle paylaşacağız. Sitemizi takip etmeye devam edin.

Comments are closed.