Çukur Vartolu’nun Sağ Gözü Neden Kırmızı? Vartolu’nun Gözünün Kanlı Olmasının Asıl Sebebi Ne


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 20:58
0

Çukur, hem senaryosu hemde birbirinden ünlü oyuncularıyla sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Bütün karakterleri sıra dışı özelliklere sahip dizide en çok merak edilen ve dikkat çeken isim Vartolu oldu. Karakteristik özelliklere sahip Vartolu’nun sağ gözü neden kanlı? Vartolu’nun gözlerinin kanlı olmasının asıl nedeni ne?  Dizide her sahnesi olay olan Vartolu izleyenlerin her yönüyle ilgisini çekiyor. Yamaç’ın en büyük düşmanı Vartolu yıllar sonra doğup büyüdüğü Çukur’a intikam için gelmiştir. Yaşadıkları onu acımasız ve göz kara bir mafya lideri yapmıştır. Yaptığı planları bir bir devreye sokacak ve Çukur’da kendi hakimiyetini kurmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunların yanında Vartolu’nun sağ gözü neden kanlı sorusu izleyenlerin en çok merak ettiği detay oldu.


Çukur Dizisi Vartolu Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi<<<tıkla


Yaptığımız araştırmalar sonucunda Vartolu’nun gözünün kanlı olmasının özel bir anlamı olmadığını öğrendik. Tek tip karakterlerden ziyade farklı fiziki özelliklere sahip insan imajı verilerek inandırıcılık artırılmak istenilmiştir. Eğer çocuklukta yada gençliğinde yaşanan bir olay sonucunda olmuş olsaydı buna bir şekilde senaryoda yer verirlerdi.

Vartolu’nun sağ gözünün kanlı olma nedeni olarak sizin farklı görüşleriniz varsa paylaşabilirsiniz. Bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyoruz. Çukur dizisi Vartolu’nun gözleri neden kanlı sorusuna farklı cevaplarınız varsa yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Çukur Dizisi Aliço Neden Çikolataya Karşı Tepkili? Aliço’nun Merak Edilen Geçmişi!<<<tıkla