Cihangir Ceyhan Çukur’da! Hangi Karaktere Hayat Verecek?


Güncelleme: 30 Nisan 2019 : 22:19
0

Uzun süredir Çukur dizisine katılıp katılmayacağı konuşulan Cihangir Ceyhan‘ın dizi ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Adana Sıfır Bir İle Ünlendi

Adana Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile adından söz ettiren Cihangir Ceyhan Çukur’da!

Azer Kurtuluş Geliyor!

Ekranların fenomen dizisi Çukur kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Uzun süredir diziye dahil olması beklenen Cihangir Ceyhan, Azer Kurtuluş rolü ile Çukur dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor.

Çukur hayranlarına oldukça heyecanlandıran bu gelişme dizinin akıbetini nasıl etkileyecek? Sezon finaline son dört bölüm kalan Çukur dizisinde Cihangir Ceyhan uyuşturucu tedarikçisi Azer Kurtuluş karakterine hayat verecek.

Kardeşi Vartolu’nun Mekanında Öldürüldü

Çukur’un 29 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Azer karakterini kardeşi Savaş, Yücel ve adamları tarafından Vartolu’nun mekanında öldürülmüş ve cinayet Vartolu’nun üzerine kalmıştı.

Oldukça korkulan bir karakter olduğu belli edilen Azer, Vartolu ve Koçovalılar ile neler yaşayacak? Diziye taze kan olarak giren Cihangir Ceyhan sezon finali öncesi dizinin reytinglerini yükseltebilecek mi?

Cihangir Ceyhan’ın ismi ilk olarak Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı yönündeki haberlerle geçmişti ancak diziye Azer karakteri ile dahil oldu.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Cihangir Ceyhan 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyay geldi. Terazi burcu olan genç oyuncu 1,77 boyunda ve 76 kilo. Anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığlı’dır. 30 yaşındaki oyuncu Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü’ndeki eğitimini halen sürdürmektedir.

Kamera önü oyunculuk eğitimi alan Cihangir Ceyhan’ın ilk kamera önü deneyimi Yusuf adlı sinema filminde canladırdığı Serdar karakteri ile oldu. Daha sonra da çeşitli kısa filmler ve video kliplerde rol aldı.

İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Adana’ya geri dönmüş ve yaşamını halen orada sürdürmektedir.

İnternet üzerinden Blutv’de yayınlanan Adana Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile kısa sürede geniş kitlelerce tanınıan Cihangir Ceyhan daha sonra diziden ayrılmıştı.

İsmi uzun süredir Çukur dizisi ile anılan Ceyhan, diziye beklenen aksine Akın Koçovalı rolü ile değil uyuşturucu tedarikçisi Azer Kurtuluş rolü ile dahil oldu.

Bakalım Cihangir Ceyhan’ın gelişi ile Çukur’da dengeler nasıl değişecek?