Çukur Azer Kurtuluş Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 21:36
0

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur‘a flaş transfer! Adana Sıfır Bir dizisi ile üne kavuşan Cihangir Ceyhan, Azer Kurtuluş rolü ile Çukur’da rol alacak.

Pazartesi akşamları Show tv ekranlarında izleyici ile buluşan Çukur dizisi kadrosuna süpriz bir ismi katarak yoluna devam ediyor.

Sıfır Bir İle Ünlenmişti

Daha önce online dizi izleme platformu Blutv üzerinden yayınlanan ve büyük ilgi gören Adana Sıfır Bir dizisinde Cio karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinde uyuşturucu tedarikçisi Azer Kurtuluş karakterine hayat verecek.

Kardeşini Yücel Öldürdü

Çukur’un geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Azer Kurtuluş karakterinin kardeşi Savaş, Vartolu’nun mekanında Yücel ve adamları tarafından öldürülmüş ve suç Vartolu ve Medet’in üzerine kalmıştı.

Bakalım bu hafta kardeşinin intikamını almak üzere Çukur’a gelecek olan Azer Kurtuluş ile Koçovalılar arasında neler yaşanacak? Vartolu ile Azer Kurtuluş yanlış anlaşılmayı çözebilecek mi?

Akın Koçovalı Olması Bekleniyordu

Uzun süredir Çukur dizisine katılması beklenen Cihangir Ceyhan’ın daha önce Akın Koçovalı karakteri ile ekibe katılması bekleniyordu. Ancak Cihangir Ceyhan Azer Kurtuluş rolü ile diziye katılarak herkesi şaşırttı.

Adana Sıfır Bir dizisi ile ünlenen Cihangir Ceyhan kimdir? Cihangir Ceyhan kaç yaşında? Cihangir Ceyhan nereli? Cihangir Ceyhan evli mi? Cihangir Ceyhan Çukur’da hangi rolde oynayacak?

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Cihangir Ceyhan 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Terazi burcu olan genç oyuncu 1,77 boyunda ve 76 kilo. Anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığlı’dır. 30 yaşındaki oyuncu Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü’ndeki eğitimini halen sürdürmektedir.

Kamera önü oyunculuk eğitimi alan Cihangir Ceyhan’ın ilk kamera önü deneyimi Yusuf adlı sinema filminde canlandırdığı Serdar karakteri ile oldu. Daha sonra da çeşitli kısa filmler ve video kliplerde rol aldı.

İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Adana’ya geri dönmüş ve yaşamını halen orada sürdürmektedir.

İnternet üzerinden Blutv’de yayınlanan Adana Sıfır Bir dizisinde canlandırdığı Cio karakteri ile kısa sürede geniş kitlelerce tanınan Cihangir Ceyhan daha sonra diziden ayrılmıştı.

Bakalım Cihangir Ceyhan’ın Azer Kurtuluş rolü ile Çukur’a gelmesiyle dizide dengeler nasıl değişecek?