Çukur Metin Öldü mü Ölecek mi? Cem Uslu Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 24 Eylül 2018 : 23:31
0

Karakuzular’a biat etmeyi reddeden Metin hayatını tehlikeye atmıştır. İdris babanın fotoğrafına basmayı reddeden Metin, fotoyu yerden alır ve bağrına basar. İşte o anda sanki kendi kafasına sıkmıştır. Metin karakteri öldü mü ölecek mi? Cem Uslu diziden ayrılacak mı?

Çukur’da yeni bire dönem başlamış ve kural tanımaz Karakuzular Çukur’da hakimiyetlerini pekiştirmeye çalışmaktadır. Cumali’nin hapisten kaçması ve Çukura gelmesi ise tüm düzeni alt üst etmiştir. Metin, İdris babanın fotoğrafına basmayı reddeder.

Karakuzular, Yamaç ve Cumali’ye süre verir. Her gün birini alacaklarını ve haftasına ise infaz edeceklerini söyler. Cumali ve Yamaç bir şeyler yapmak zorundadır. Yamaç, Çukur’a gitmeye karar verirken Cumali’nin ise başka planları vardır. Peki Metin ölecek mi?

Metin şüphesiz dizinin en cool karakterlerinden birisi. Konuşması, hareketleri ve Koçovalı ailesine olan bağlılığı ile tüm Çukur fanlarını kendisine sevdirmiş bir karakterdir. Metin ölmeyecek ve Çukur’dan çıkıp Yamaç, Cumali ve Kemal üçlüsüne katılacaktır. Ancak biraz heyecan gelmesi için Metin’in Karakuzular’ın elinde tutulması gerekmektedir.