Çukur Karakuzular Kimdir? Çukur’u Neden Ele Geçirdiler?


Güncelleme: 2 Eylül 2018 : 07:10
0

Karakuzular… Kendilerine Karakuzular diyen iki kardeş ve arkasındaki kalabalık bir ekip Çukur’u ele geçirmişlerdir. kimdir bu Karakuzular, nereden türediler, neden Çukur’a geldiler, İdris ve Yamaç ile ilişkisi ne? Tüm bu merak edilen soruların cevaplarını sizler için araştırdık. İşte Karakuzular kimdir, neden Çukur’a geldiler?

Karakuzular kendilerini kuzu olarak tanıtır. Ama bir farkla, kara kuzu. Kara kuzu bir sürü içerisinde hemen belli olur. Bu anlamda Kara kuzuyu bulmak ve almak her azman kolaydır. Ancak sürüde bir den fazla kara kuzu varsa işte bu tüm sürüyü bir bütün gibi gösterir. Karakuzu kardeşlerin de en önemli vurgusu da birlikte olmaktır.

Çukur Karakuzular Kimdir?

Ne diyordu fragmanda Çeto; “Biz Karakuzularız… Bizim geçmişimiz yok, anamız yok, babamız yok, biz Karakuzularız… Sürüde ilk biz belli oluruz. Bizi bir tek birlik olmak kurtarır. Sürü kara olursa dert kuzunun beyazına kadar. Biz Karakuzularız…”

“Sürü kara olursa bunu beyaz kuzular düşünsün” der Karakuzular aşireti… Karakuzular’ın geçmişi yoktur. En azından şimdilik. Neden böyle dedik, bildiğiniz gibi ilk sezonda da Vartolu tamamen bir sır perdesi üzerine çekilmiş bir şekilde diziye giriş yapmıştı. Ancak daha sonra bölümler ilerledikçe Vartolu’nun sırrı açığa çıkmıştı. Aynı şekilde ilerleyen bölümlerde Karakuzullarında sırrı açığa çıkacak.

Neden Çukur’a geldiler, İdris baba ve Yamaç ile alıp veremedikleri nedir? Hepsi ve daha fazlası ortaya çıkacak. Tabi bizler tüyoları bölümler gelmeden sizlere vermek için buradayız. Ancak çok fazla sır vermekte emeğe saygısızık olacaktır. O yüzden vakti ve zamanı geldikçe Karakuzular ile Çukur arasındaki ilişkiyi gözler önüne serecek tüyoları sitemizden okuyabilirsiniz. Tabi en azından Karakuzular neden Çukur’a geldi bir kaç kelam edelim…

Karakuzular ile İdris baba arasında çok eskilere dayanan bir husümet vardır. Aslında Karakuzu kardeşlerle değil onların babaları ile İdris çok eski bir arkadaştır. Beraber çok iş yapmışlardır. Ancak zamanla İdris ile Karakuzuların babasının kafaları uymamaya başlar. Karakuzular suça bulaşacak işler peşinde koşarken İdris baba ise Çukur’u devletle karşı karşıya getirmemeye çalışmıştır.

 

Bu şekilde yollarını ayıran Karakuzular daha sonra intikam için ve kendilerince hisseleri olduklarını düşündükleri Çukur’u ele geçirmişlerdir. Tabi bu ilk başta kolay gibi gözükse de Yamaç, İdris ve Vartolu kolay kolay Çukur’u ele vermeyecektir. Tabi Cumali’yi de unutmamak lazım. Bu arada [kirmizitext]Çukur Cumali karakterini kim oynayacak[/kirmizitext] sitemizden okuyabilirsiniz.

Karakuzuların yeni jenerasyonunda iki kardeş vardır. Çeto ve Mahsun. Bu iki kardeş oldukça belalı kişilerdir. Acıma duyguları yoktur. Tamamen kötü olursak kimse bize zarar veremez görüşü hakimdir. Çeto ve Mahsun kardeş ile ilgili detaylı bilgileri [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] okuyabilirsiniz. Karakuzular ile ilgili bilgileri anlık olarak günceleyeceğiz. Bizi takipte kalın.

Karakuzular kimdir? Çukur 2. sezon tanıtımı