Çukur Dizisi Sena Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 22 Eylül 2018 : 23:22
0

Çukur dizisinin 2. Sezon startını verdi ve yeni bölümlerle seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Çukur dizisi 24 Eylül 35 bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Fragman da Kara Kuzuların Sena’nın peşinde olduğu söylendi. Sena ölecek mi bulacak mı, Sena karakteri diziden ayrılıyor mu? Detaylar yazının devamında…

Karakuzular ile Yamaç-Cumali arasındaki savaş giderek başka taraflara evrilmektedir. Özellikle Cumali’nin Karakuzular’a açtığı intikam savaşı tüm dengeleri bozmuştur. Yamaç Cumali’yi durdurmaya çalışsa da başaramaz. Cumali eskiden yaşananların acısını onlardan almaya and içmiştir.

Ancak Karakuzular için bir savaşta kural yoktur. Yamaç’ın karısı Sena, bu savaşta mermilerin arasında kalmıştır. Karakuzular’dan Çeto Yamaç’a Sena’yı bulacağını söylemiştir. Yamaç bu konuyu abisi Cumali’ye söylemiş ancak destek alamamıştır.

Mahsun ise Sena’nın evine çoktan varmıştır. Sena’yı kullanarak Yamaç’ı egale edeceklerini düşünen Çeto-Mahsun ikilisi geri dönüşü olmayan bir yola gireceklerdir. Önceki sezondan da hatırlayacağımız gibi Yamaç, sevdiklerine zarar verilmesinden hoşlanmaz. Kendisini kaybeder ve psikopata bağlar. İşte o anda taş üstünde taş kalmaz.

Tabi burada Sena ölecek mi gibi sorular gelmeye devam ediyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Sena ölmeyecek. En azından şimdilik. Sena’nın kaçırılması Yamaç’ı yoldan çıkaracak ve bu savaşa tam anlamıyla giriş yapacaktır. Cumali ile Yamaç, Karakuzulara ölümüne savaş açacaklardır.

Çukur 2.Sezon 2.Bölüm 2.Fragman