Çukur Dizisi Ersoy Polis İstihbarat mı? Çeto ve Mahzun’u Neden İzliyor?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 22:51
0

Çukur dizisi 2. sezona bomba gibi giriş yaptı ve reytinglerde zirveyi aldı. Yeni hikaye ve oyuncularla yeni sezona muhteşem bir giriş yapan Çukur kadrosuna kattığı yeni oyuncu ve karakterlerle seyir keyfini de üst düzeyde tutuyor. Yeni karakterlerden Ersoy, dizinin en dikkat çeken simalarından. Bir şeyler gizlediği belli. Akıllarda Ersoy polis mi sorusu belirmiyor değil. Peki Ersoy gerçekte kim?

Karakuzular Çukur’u Koçovalılardan almış ve mahallenin tüm yönetimi onların eline geçmiştir. Çeto ve Mahsun’un öderliğinde hareket eden Karakuzular, tüm işlerini Çukur’dan yönetmentedir. Tabi Ersoy’da bu ekibin bir parçasıdır. Ersoy ilk başlarda normal karşılansada son zamanlardaki hareketleri şüphe uyandırıcıdır.

Çeto ve Mahsun’u gizli gizli takip etmesi, arkalarından işler çevirmesi, telefonla meçhul kişilerle görüşmeler yapması tüm dikkatleri onun üzerine çekmiştir. Evet Ersoy sizce kimdir? Sizler bu konuda düşünürken bizler kendi yorumlarımızı sizlerle paylaşalım. Bize göre Ersoy bir istihbarat elemanıdır.

Karakuzuları içten çökertmen için çok zaman önce içlerine sızmış onların has adamı haline gelmiştir. İngilizce, Rusça ve Almancayı iyi derece bilmesi aslında zekiliğinin yanı sıra iyi eğitim aldığınında bir göstergesidir. Suç örgütlerini çökertmek için özel olarak yetiştirilmiş bir ekibin içinden gelmektedir.

Ersoy, KArakuzuları tek seferde bitirecek tüm bilgi ve belgelere ulaştığında ortaya çıkacak, kendisini ifşa edecektir. Ancak şuan için tüm işlerini gizli olarak yapmaktadır. Ancak senaryo gereği yakın zamanda ekranlara gelen bölümlerde bu özelliğinin seyirciye gösterilmesi karakterin yakın bir zamanda ifşa olacağının da belirtisidir. Tabi başka ihtimaller de var.

Ersoy, Çeto ve Mahsun’un arkasından işler çeviren, onların parasını yiyen birisidir. Uzun yılları Karakuzuların parasını yemiştir. Ancak bu sır sonunda ortaya çıkmıştır. Ersoy kendisini saklamaktadır.

Evet sizce Ersoy kim? Neden gizli gizli işler çevirip, Çeto ve Mahsun’u dizliyo? Telefonla görüştüğü kişi yada kişiler kimler? Yorumlarınızı bekliyoruz.