ÇUKUR DİZİSİ EKİBİNDEN ANLAMLI DESTEK!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 17:40
0

Pazartesi akşamları Show’da yayınlanan, başrollerde, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal gibi oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinin ekibi, anlamlı bir desteğe imza attı. İşte detaylar…

KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

Ay yapım imzalı dizinin, oyuncularından, senaristine, senaristinden yönetmenine, yönetmeninden, set çalışanlarına kadar pek çok kişi kök hücreye destek olmak için, bu önemli sosyal sorumluluk projesindeki yerlerini aldı. Dizinin çekimleri devam ederken, geçtiğimiz günlerde, önemli bir yardım kurumu olan “Kızılay” ın aracını nezaketle ağırladı. Dizide “İdris Baba” karakterine hayat veren Ercan Kesal ilk kan bağışında bulunan isim oldu. Ardından, sırayla tüm dizi ekibi, başta Öykü Arin olmak üzere, bir umutla kök hücre nakli bekleyen kişilere umut olabilmek adına kan bağışında bulundular. Bulunmakla kalmayıp, herkesi kan bağışı yapmaya çağırdılar.

TÜM OYUNCULAR FARKINDALIK İÇİN BİR VİDEO HAZIRLADI

Videoda ilk yer alan isim, dizinin başrol oyuncusu Dilan Çiçek Deniz oldu. “ İlik nakli bekleyen herkese can vermek ister misiniz? Öykü Arin ve herkese umut olabilmek bizim elimizde” sözleriyle yardım çağrısını ifade etti. Videodaki ikinci isim Cem Uslu ise “Öykü Arin ve onun nezdinde bütün çocuklar ve onların aileleri için lütfen kan bağışçısı olun” sözleriyle dikkat çekti. Arkasından, Necip Memilli gelerek, “Kan bağışlayın, kök hücre bağışçısı olun” şeklinde toplumdaki herkesi yardım çağrısına davet etti. Dizinin, İdris Baba’sı olarak öne çıkmayı başaran Ercan Kesal’a sıra geldiğinde “ Kan verin, dönör olun” cümleleriyle yardım kampanyasını dile getirdi. Sultan karakterine hayat veren ve eski sinema oyuncusu olan Perihan Savaş’ da “ Bağış insanı sevmekle başlar. Eğer insanları seviyorsanız siz de kanınızı bağışlayın, küçük bir çocuğun hayatını kurtarın” sözleriyle herkesi bağış yapmaya çağırdı. Mustafa Kırantepe “ Kan bağışı hayat kurtarır” sözleriyle öne çıkarken, Kadir Çermik’de “Umut olmak bizim elimizde” şeklinde kendini ifade etti. Uğur Yıldıran’a sıra geldiğinde ise, “ Bizim bizden başka kimsemiz yok. Kan bağışlayın ve hayat kurtarın” sözleriyle bağışın önemine imza attı. Dizi ekibi bu yardım sayesinde, bir çok kişiye umut olurken, farkındalık yaratmak açısından da örnek oldu.