Çukur 2. Sezon Oyuncu Kadrosu, Yeni Gelen Oyuncular


Güncelleme: 1 Ekim 2018 : 22:18
2

Reytinglerde oldukça başarılı bir tablo çizen Çukur Eylül ayında yeni sezon startını vermeye hazırlanıyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna eklemeler yapan Çukur bomba transferlerle yeni sezonda da reytingleri saklayacak gibi. Peki sevilen dizi Çukur’un 2.sezon oyuncu kadrosunda hangi isimler olacak?

Show Tv ekranlarında ilk sezonu ile muhteşem bir çıkış yakalayan Çukur yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. 33. bölümde sezon finali yapan dizi yeni sezonda da Show Tv ekranlarında olacak. Dizinin hikayesinde yapılacak olacak bazı değişikliklerle izleyiciyi ekranlara kilitlemeye hazırlanan dizide yeni sezonda yeni yüzler de görecez.

Özellikle diziye 2. sezonda 2 bomba ismin dahil edilmesi daha önce sosyal medyada konuşulmuş ve internete düşmüştü. O isimler belli oldu. Berkay Ateş ve Erkan Avcı Çukur’un yeni dizisine dahil oldu. Final yapan dizilerden de yan karakterlerin dizinin hikayesine uygun bir şekilde ilerleyen bölümlerde kadroya dahil edilecek. İşte Çukur 2. sezon yeni oyuncular.

Çukur 2. Sezon (2018-2019) Oyuncu Kadrosu

Dizi ile ilgili kulislere düşen haberler, konuşulanlar, konuşulmayanlar, bilinenler bilinmeyenler, hepsi ve daha fazlası sizler için haberimizde. Bizi takipte kalın. Cumali karakteri ile ilgili düşünülen oyuncunun Necip Memili olduğu ortaya çıktı. Berkay Ateş, Necip Memili ve Erkan Avcı ile kadrosunu güçlendiren Çukur yeni sezona bomba bir giriş yaptı. İşte yeni gelen oyuncuların tam listesi.

Berkay Ateş(Mahsun)

Berkay Ateş’in ismi daha önce Fox için hazırlanan This is Us dizisi için düşünülüyordu. Başarlı oyuncu gelen teklifleri değerlendirmiş ve kararını Çukur’dan yana kullanmıştır. Sert bir karakterle karşımıza çıkacak olan Berkay Ateş’e(Mahsun) yeni dizisinde başarılar dileriz.

Necip Memili(Cumali)

Deniz Çakır

Şimdi ise yeni konuşulan isimler Çukur’a Giren Yeni Oyuncu Erkan Avcı-Necip Memili olarak duyuldu. Kesinleşince oyuncuları sitemizde ayrıntılı paylaşacağız.

Erkan Avcı(Çeto)

Sermet Yeşil

Sermet Yeşile dizide Halil karakterini canlandırmaktadır. [kirmizitext]Halil karakteri kimdir, neden bu haldedir[/kirmizitext], hikayesi ile ilgili bilgileri [kirmizitext]buradan[/kirmizitext] okuyabilirsiniz.

Çukur Devam Eden Oyuncular 2018-2019 Sezonu(2. Sezon)

Aras Bulut İynemli

Dilan Çiçek Deniz

Uğur Yıldıran

Boncuk Yılmaz

Rıza Kocaoğlu

Erkan Kolçak Köstengil

Cem Uslu

Gökşen Ateş

Kubilay Aka

Aytaç Uçuş

2 YORUMLAR

  1. Serenay Sarıkaya gelecek diyodunuz keşke Aras Bulut’un yerine cagtay Ulusoy geçse

Comments are closed.