ÇOCUKLAR DUYMASIN’DA BÜYÜK KRİZ!


Güncelleme: 26 Şubat 2019 : 01:36
0

Başrollerini Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı, Çocuklar Duymasın’ın bu hafta yayınlanacak olan 70.bölümünde, düğün krizi ön planda olacak. İşte detaylar…

DAVETLİ LİSTESİ OLAY OLUYOR!

Havuç ve Simay’ın düğün tarihleri gün geçtikçe yaklaşıyor. Ancak, davetli listesinin bir türlü sonu gelmiyor. Tanıtımda, Havuç’un sadece kendileri dâhil 342 kişi olduklarını açıklaması ekrana yansıyor. Bu durumda Haluk sessiz kalmıyor ve isyan ediyor. O kadar kalabalık bir düğüne gerek olmadığı konusunda ısrarcı davranıyor.

TUNA KİMİNLE YAZIŞIYOR?

Diğer taraftan Gönül, Tuna’nın başka biriyle mesajlaştığını görüp çok sinirleniyor. Haluk, Tuna’ya kiminle konuştuğunu sorunca, Tuna “Canan” diye cevap veriyor. Fakat Gönül daha çok öfkeleniyor.

ARTIK HALUK’UN PATRONU HALİL!

Fıs fıs İsmail şirket hisselerinin yüzde yetmişini Halil’in babasına sattığını açıklıyor. Bundan sonra yeni patronlarının da, Halil olduğunu eklemeyi ihmal etmiyor. Haliyle, Haluk bu durumdan hiç hoşlanmıyor. Halil’in gelir gelmez, şakalarına başlaması da Haluk’u çıldırtıyor ve bir tane yumruk atmasına neden oluyor.

Çocuklar Duymasın’ın 70.bölümü de oldukça renkli ve hareketli geçeceğe benziyor. Havuç ve Simay’ın düğününe davetli listesi nasıl çözümlenecek? Tuna kiminle yazışıyor? Kendini Gönül’e açıklayabilecek mi? Haluk’u iş yerinde yeni patronuyla nasıl maceralar bekliyor? Hepsinin cevabını Çarşamba akşamı öğreneceğiz. Şimdi en son bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

69.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Meltem Türkiye’nin en ünlü dört gurmesini eve davet etti. Gurmelerin hepsi, eve gelip yapılan yemekleri tadıp not verecekti. Meltem bunun için kusursuz bir sofra hazırladı. Fakat Haluk yemek konusunda oldukça sabırsız bir tavır sergiledi. Yemeğe başlamak için gurmelerin çekim yapmasını bekleyince de, birbirinden komik olaylar meydana geldi.

Meltem’e dadanan Gece, bir şekilde eve girmenin yolunu buldu. Haluk ve Meltem’in hayatını zindan etmeye yemin etmişti. Haluk çok sinirlendi ve belli etmese de korkmaya başladı.