ÇOCUKLAR DUYMASIN GECE KARAKTERİ KİMDİR?


Güncelleme: 11 Mart 2019 : 00:10
0

Başrollerini Pınar Altuğ Atacan ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisine geçtiğimiz haftalarda Meltem’in kabusu olan “Gece” adında bir karakter oldu. Oldukça ses getiren bu karakter ve ona hayat veren oyuncu hakkında biraz bilgi paylaşmak istedik. İşte detaylar…

GECE KİMDİR?

Gece, birkaç bölümdür Meltem’i telefonlarla rahatsız eden bir kişi olarak seyirci karşısına çıkıyor. Meltem başlarda, ciddiye almasa da, devam eden bölümlerde Gece’nin sınırı aştığı gözleniyor. Bazı izleyiciler Gece’nin başkaları adına çalıştığını ve onun da bir çeşit tehdit altında olduğunu düşünüyor. Bazıları da, Meltem’i ve ailesini gerçek tehlikeden korumaya çalıştığı konusunda tahminler yürütüyor. Ancak, diziye girdiği günden beri de, sevilmediği de anlaşılabiliyor. Sosyal medyada sürekli konunun gereksiz uzatıldığı ve dizinin alışılmış formatına yakışmadığı şeklinde yorumlar yazılıyor. Senaristin karakterin hikâyesini ne kadar uzatıp, nasıl bir şekilde noktalayacağı da merak ediliyor. Kaan Songün’de Gece’yi canlandıran oyuncu olarak dizide yer alıyor. Şimdi oyuncu hakkında bilgi verelim.

KAAN SONGÜN KİMDİR?

1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesi’nde öğrenimine devam ederken tiyatro hayatı da burada başladı. Lisans eğitimini de, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde burslu olarak tamamladı. 2006 yılından bu yana seslendirmen olarak da görev yapmaktadır. Ntv ve Melodika seslendirme stüdyolarında kadrolu seslendirme sanatçılığı yaptı. 2014 senesinde Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünde yüksek lisans eğitimine başladı. Cadı Kazanı isimli tiyatro oyununda da aynı seneden beri başrolünü üstlenmektedir. Oyunculuk, seslendirmenlik, yapımcılık, eğitmenlik ve müzik alanlarında kariyerini ilerletmektedir.