Çocuklar Duymasın Dizisine İki Yeni Oyuncu!


Güncelleme: 6 Ocak 2019 : 19:36
0
Çocuklar Duymasın Dizisine İki Yeni Oyuncu!

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Mint Productions’un yapımcılığını üstlendiği, Birol Güven’in senaryosunu yazdığı, Bora Tekay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Günenç Kanert, Volkan Severcan, Mehmet Baran Erdoğan, Ferdi Akarnur, Melek Şahin, Alpaslan Özmol ve Suzan Kardeş gibi isimlerin paylaştığı diziye iki yeni isim dahil oluyor. Detaylar haberimizde..

Çocuklar Duymasın Son Bölümde Neler Yaşanmıştı? Yılbaşı Özel Bölümünde Neler Oldu?

Taş Fırın Haluk ve Meltem, yılbaşını Gönül ve Tuna’nın davetiyle onların evinde kutlamaya karar verir. Yılbaşı akşamı ev sahipliği yapacak Gönül ve Tuna hemen parti organizasyonuna başlar. Bunu duyan Sultan ve Rıza da hemen rakip bir yılbaşı partisi organize eder. Sultan ve Rıza, Haluk ve Meltem’in kendi yılbaşı partilerine gelmesini istemektedir. Ama Haluk ve Meltem, Gönül ve Tuna’ya söz verdiği için ortalık karışır. Gönül ve Tuna da, Sultan ve Rıza da Haluk ve Meltem’i paylaşamaz. Haluk ve Meltem yılbaşı akşamı boyunca türlü bahanelerle iki ev arasında mekik dokur.

Çocuklar Duymasın Doğa Konakoğlu ve Ufuk Meriç Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Almışlardır?

Sevilen komedi dizisinin kadrosuna katılan isimler başlıkta da belirttiğimiz üzere Doğa Konakoğlu ve Ufuk Meriç oldular. Peki bu iki isim kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldılar? İşte o bilgiler..

8 Mayıs 1988 İstanbul doğumlu olan Doğa Konakoğlu’nun daha önce rol aldığı dizilere baktığımızda Muck, Hangimiz Sevmedik ve Sevda’nın Bahçesi gibi dizileri görüyoruz.

Ufuk Meriç ise oyunculuk serüvenine Dijital Esaret isimli bir filmle başlamıştır ve ikinci oyunculuk deneyimi de Çocuklar Duymasın olacaktır.