Çocuklar Duymasın Çocuk Oyuncu Zeynep Kim? Gerçek Adı Ne? Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 03:04
2

Çocuklar Duymasın 36. bölümde Haluk ve Meltem’in evlatlık aldıkları Zeynep kimdir? Yeni katılan çocuk oyuncunun gerçek adı, yaşı ve oynadığı diziler izleyenler tarafından merak edildi. Uzun süredir üzerinde durulan aynı zamanda sosyal bir mesaj olarak verilmeye çalışılan koruyucu aile konusunu en güzel yanıyla ele alan Çocuklar Duymasın çocuk oyuncu Zeynep kim? 

Diziye 36. bölümden itibaren dahil olan ve yeni bir heyecan katmaya hazırlanan Zeynep karakterinin gerçek adı Deniz Açıkgöz’dür. Çocuklar Duymasın dizisiyle başladığı ekran macerasında oldukça başarılı olan Deniz Açıkgöz kaç yaşında? Daha önce başka bir projede rol aldı mı?

Bir kaç bölüm önce Çocuk Esirgeme Kurumundan evlatlık edinmek için başvuruda bulunan Haluk ve Meltem’in heyecanlı bekleyişi 35. bölümde son buldu. Haluk ve Meltem nihayet yeni çocuklarına son bölümde kavuştular. İsmi Zeynep olarak geçen çocuk oyuncu izleyenler tarafından merak edildi ve araştırıldı. Diziye bundan sonra farklı bir heyecan ve renk katacak olan Zeynep’in gerçek adının Deniz Açıkgöz olduğunu öğrendik.

Çocuklar Duymasın Zeynep ile ilgili henüz geniş bir bilgiye sahip değiliz fakat 7-8 yaşlarında olduğunu tahmin ediyoruz. Diziye yeni katılan Zeynep ile ilgili en detaylı ve güncel bilgileri en kısa zamanda haberimizde paylaşacağız.

Merak edilen konulardan biri de Zeynep’in Tutku ile bir bağlantısı var mı? Tutku kirli oyunlarına Zeynep’i de dahil edecek mi? Dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyerek göreceğiz. 

2 YORUMLAR

Comments are closed.