Çocuklar Duymasın 2017 Merve Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 23:27
1

Çocuklar Duymasın efsane bölümleri, yeni hikayesi ve oyuncuları ile ekranlara merhaba dedi. Dizideki karakterler merak edilmeye başlandı. Merve karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Çocukları Duymasın 2017 Merve karakteri Merve, Tuna’nın ilk evliliğinden olma kızıdır. Bir youtuber olan Merve’nin internette bir anı kanalı vardır. Bu kanalda gün içinde yaşadığı ilginç olayları, ailesini, hayata dair tespitlerini ve arkadaşlarını anlatır. Merve bir TEOG çocuğudur, babası ve Gönül’ün sınav konusundaki baskıları onu ve Orçun’u oldukça zorlar.

Merve karakterini canlandıran oyuncu Öykü Güven’dir. Öykü Güven Çocuklar Duymasın dizisinin senarist ve yönetmeni Birol Güven’in kızıdır. Genç yetenek olduğu için hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

Çocuklar Duymasın’da Tuna’nın ilk eşinden olan kızı Merve dizide dikkat çeken isimlerden. Özellikle internet fenomeni olan Merve kendisiyle aynı yaş grubunda olan izleyici kitlesinin ilgisini çekiyor. Yaşına göre aklı başında hareketleri ve tavırlarıyla dikkat çeken Merve dizideki performansıyla oldukça beğenildi. Dizide kendi kanalı olan genç bir bloggera hayat veriyor. Ayrıca Oruç’unla da oldukça iyi anlaşıyor.

2003 İstanbul doğumludur. 162 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır. Lise öğrencisi olan Öykü Çocuklar Duymasın’la ün kazanmış daha sonra farklı projelerde yer alsa da genç ve yeni bir oyuncudur. Kendisine başarılar dileriz.


Çocuklar Duymasın Havuç Kim? Baran Erdoğan Hayat Hikayesi!


Çocuklar Duymasın 2017 Tanıtım Fragmanı

 

 

Comments are closed.