Çarpışma’nın Veli Cevher’i Kimdir?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 18:34
0

Çarpışma dizisinde Veli Cevher karakterini canlandıran Onur Saylak kimdir? Daha önce hangi yapımlarda rol aldı?

Show Tv‘nin televizyonlara iddialı bir giriş yapan dizisi Çarpışma etkili oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine topladı.

ÇARPIŞMA BAŞLADI

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisinin dün akşam ilk bölümü yayınlandı.

ÇARPIŞMA DİZİSİ HANGİ GÜNLER?

Show Tv ekranlarında perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor.

İLK BÖLÜMDEN DİKKATLERİ TOPLADI

Çarpışma dizisinin dün akşam yayınlanan ilk bölümünde dizide kötü adam olan Veli Cevher karakterine hayat veren Onur Saylak başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti.

Onur Saylak‘ın büyük bir başarıyla canlandırdığı Veli Cevher karakteri kimdir? Çarpışma dizisinde ne gibi bir rolü var? Veli Cevher baş roldeki karakterlerin hayatlarına nasıl etki edecek?

VELİ CEVHER KİMDİR?

Veli, karanlık dünyanın içinde büyük işler çeviren biridir. Kimse izini bulamaz, hiçbir kameraya görüntü vermez, telefonu dinlenemez. Herkese ve her şeye karşı büyük bir güven sorunu vardır. Acımasız ve merhametsizdir. Çarpışmanın kilit noktasındaki isimdir.

Çarpışma dizisinde Veli karakterini Onur Saylak canlandırmaktadir.

ONUR SAYLAK KİMDİR?

Onur Saylak kimdir? Onur Saylak 1977 yılında Ankara’da doğmuştur.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olan Onur Saylak kariyerine tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak devam ettirmektedir. Aynı zamanda yönetmen ve yapımcı da olan Onur Saylak en son Kürk Mantolu Madonna filmini yönetmiştir.

SONBAHAR’LA TANINDI

Sinema dünyasına da 6 Haziran 2008 tarihinde 15. Altın Koza Film Festivali kapsamında ilk kez gösterime giren ve aynı zamanda en iyi film ödülünü kazanan Sonbahar adlı sinema filmiyle adım atmıştır.

ŞAHSİYET’İ YÖNETTİ

Son dönemde yönetmenlik deneyimleri ile de adından söz ettiren Onur Saylak Daha isimli bir film yönetmiş ve geçtiğimiz sezon PuhuTV için hazırlanan Şahsiyet dizisinin yönetmenliğini yapmıştır.

GÜZEL YILDIZ İLE EVLENMİŞTİ

Onur Saylak 2011 ve 2017 yılları arasında oyuncu Tuba Büyüküstün ile evli kalmıştır.