Erkenci Kuş’un Yıldızı Asker Oluyor! Can Yaman Ne Zaman Askere Gidecek?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 18:31
0

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncularından Can Yaman askere gitmeye hazırlanıyor.

Bedelli askerlik fırsatından yararlanan isimlerin arasında ünlü isimlerin varlığı dikkat çekiyor. Bu isimlerden biri de son günlerin yükselen yıldızlarından Can Yaman.

Romantik komedi dizilerinin aranılan ismi haline gelen Can Yaman asker oluyor.Bedelli olarak askerlik yapmaya hazırlanan Can Yaman’ın ne zaman birliğine teslim olacağı belli oldu.

NE ZAMAN ASKER OLUYOR?

Can Yaman bedelli askerlik görevini 2019 yılının Haziran ayında gerçekleştirecek.

DEMET ÖZDEMİR İLE AŞK MI YAŞIYOR?

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde güzel oyuncu Demet Özdemir ile başrolleri paylaşıyor. Yaman’ın ismi rol arkadaşı Özdemir ile aşk dedikodusuna da karışmıştı. İkili bu iddialar yalanlamıştı.

CAN YAMAN KİMDİR?

8 Kasım 1989 günü İstanbul’da dünyaya gelen Can Yaman İtalyan Lisesi mezunudur.

Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi hukuk bölümünde tamamlayan Yaman’ın asıl mesleği avukatlıktır. Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra altı ay avukatlık yapmıştır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman’ın yeğeni olan Can Yaman’ın ailesi Yugoslav kökenlidir.

CAN YAMAN’IN BOYU KAÇ?

Yakışıklı oyuncu 183 cm boyunda ve 70 kilodur.

Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

CAN YAMAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Can Yaman, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya’nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir.

2015 yılında Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaştığı İnadına Aşk dizisinde rol almıştır. Dizinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenmiştir.

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker‘in yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı.

2017 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinde rol almıştır.

2018 yazında ise yine Star TV ekranlarında yayına başlayan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemiroğlu ile başrolü paylaşmaktadır.