Çakallarla Dans 3 Hangi Kanalda Yayınlanacak? Saat Kaçta?


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 14:41
0

Sinemalarda yayınlandığı tarihlerde büyük ilgi ile izlenen Çakallarla Dans serisinin üçüncü filmi televizyon ekranlarına geliyor.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmi bir kez daha ekranlarda izleyici ile buluşacak. Film, hangi kanalda hangi gün yayınlanacak?

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmi Show tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Sinemalarda yayınlandığı 2014 yılında büyük bir ilgi ile izlenen film 19 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin başrollerinde serinin diğer filmlerindeki gibi Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Didem Balçın, Murat Akkoyunlu, Timur Acar’ın yanı sıra Derya Baykal, Hakan Bilgin, Günay Karacaoğlu, Derya Şensoy, Bülent Serttaş, Gürkan Uygun ve Ceyhun Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

FİLMİN YÖNETMENİ KİM?

2014 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturmakta.

ÇAKALLARLA DANS 3: SIFIR SIKINTI’NIN KONUSU NE?

Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet. “denetimli serbestlik” koşuluyla hayatlarına devam ederken, topluma uyum sağlamak için grup terapisine giderler.

Bir gün Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli “dilsiz” bir kadın olan Mihriban ile tanışır. “Yani kızın ağzı var,dili yoktur”. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban’ın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar “Anne” demesi… Ameliyatın pahalı olması tek engel olup, bizimkiler açısından, çakallık yapmadan bulunması zor bir meblağdır. Ama iyilik için yapılan çakallık, çakallık sayılır mı?

Arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları; macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyordur…

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmi 19 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Show tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.