BURAK ARSLAN AVLU DİZİSİNE TRANSFER OLDU


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:43
0

Dizilerin yeni bölüm çekimleri devam ederken, ayrılan oyuncuların yanında, yeni oyuncular da dahil oluyor. Daha önce Kırgın Çiçekler dizisinde izlediğimiz Burak Arslan Star’da yayınlanan “Avlu” dizisine dâhil oldu. İşte detaylar..

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Kendi adaletini sağlamaya çalışan kadınların hayatını konu edinen “Avlu” dizisinde, Burak Arslan’ın hangi rolde oynayacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak Ceren Moray ile karşılıklı çekilen, set fotoğrafları yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Tatilden sonra yayımlanacak yeni bölümlerde rol alacağı, fotoğraflardan anlaşılıyor. Şimdi Burak Arslan kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Açıklayalım.

BURAK ARSLAN KİMDİR?

Genç oyuncu Burak Arslan, 12 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Lise eğitimini, Saint Michel Fransız Lisesi’nde tamamladığı bilinmektedir. Kariyerine amatör futbolcu olarak başlamıştır. Bir süre futbol oynamış, ancak oyunculuk daha ağır basmıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

İlk televizyon deneyimi, 2012 yılında başrolde Ceyda Ateş, Özgür Çevik gibi isimlerin oynadığı, Evlerden Biri dizisi olmuştur. Ardından Umutsuz Ev Kadınları’nda “Emir” karakterine hayat vermiştir. Ancak en çok Kırgın Çiçekler’de canlandırdığı “Burak” karakteriyle hafızalarda yer etmiştir. O dizide, şımarık çocuklardan birine hayat vermiştir. Ancak, biraz psikopatlığa kaçan da bir karaktere kaymıştır. Kırgın Çiçekler dizisiyle paralel olarak oyunculuk eğitimlerine de devam etmiştir. Sonrasında, Arka Sokaklar, Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinde rol almıştır. Ayrıca, Silsile adında isimli sinema filminde oynadığı bilinmektedir.

EĞİTİMİ

İlk oyunculuk eğitimini Londra’da aldığı bilinmektedir. Kırgın Çiçekler dizisinin bitmesinden sonra, London Academiy Of Music Dramatic Art’da eğitimini sürdürmüştür. Oyuncun, en büyük hayalinin, bir gün Hollywood yapımlarında yer almak olduğunu ifade ediyor. Kendisine en çok örnek aldığını oyuncunun da, Al Pacino olduğunu belirtiyor.

Oyuncunun Avlu dizisindeki rolüyle ilgili detaylı bilgiler geldikçe paylaşacağız. Şimdi dizinin son bölümünde yaşananlar tekrar hatırlayalım.

EN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin yılbaşı tatilinden önce yayınlanan 26.bölümündeki gelişmeler şu şekilde gelişmişti. Azra’nın son hamlesi, Deniz’in büyük bir hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu. Zerrin ise iplerin yeniden elinde tutmak için yeni planlar yapmaya koyulmuştu. Fakat, hiç ummadığı bir karşılık alıp, şok oldu.

Kudret, gözlerini Özge’nin üstünden bir saniye bile ayırmamasıyla dikkat çekti. Özge ise karnındaki bebeğin akıbetini düşünmekle meşguldü. O bebeğin kendisine neler getireceğini kendi içerisinde çözmeye uğraştı.

Tüm olanların yanında, yılbaşı da es geçilmedi. Öykü yeni yıl konusunda oldukça heyecanlıydı. Bunun üzerine, cezaevinde bir kutlama düzenlendi. Tüm mahkûmlar, müdür ve gardiyanlar hep birlikte yeni yılı karşıladı.