Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisini Nasıl Buldunuz İzlenir mi Yorumlarınız Nedir?


Güncelleme: 6 Ekim 2017 : 14:32
11

Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisini Nasıl Buldunuz İzlenir mi Yorumlarınız Nedir?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 4 Ocak Çarşamba ATV‘de Başlıyor. Atv nin 2017 yılında başlayan ilk dizisi 4 ocak çarşamba günü start veriyor. Peki Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi nasıl bir dizi izleyiciyi çekmeyi başarabilir mi, izlenme oranları ve reytingleri istenen başarıyı yakalaya bilecek mi dersiniz?

Öncelikle her geçen gün dizi sektörü zorlaşıyor, cep telefonlarının yaygın kullanımı ve evdeki internet alışkanlıkları dizileri sekteye uğratıyor. Sıradışı senaryosu ile sivrilmeyi hedefleyen Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisinin nasıl bir reyting alacağı, izlenip izlenmeyeceği merak konusu olmaya başladı. ve sorular ardı ardına yazılmaya başladı.. Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisini Nasıl Buldunuz İzlenir mi Yorumlarınız Nedir?

Öncelikle gemi sahneleri oldukça güzel dizinin. Bir gemi üzerinde bu kadar güzel sahneleri daha önce fazla görmemiştik. Gürkan Uygun ve Kerem Bursinin oyunculuk kalitesine diyecek sözümüz yok. Kadın başrol ise zaten hem güzelliği hemde oyunculuk bakımından son dönemde ülkemizin en iyilerinden biri olan Leyla Lydia Tuğutlu zaten işinin ehli. Gelelim asıl önemli faktöre..

Diziyi dizi yapan asıl faktör senaryo biliyorsunuz. Son dönemde oyuncuları çok iyi ama senaryosu biraz yavan olduğu için sürekli izleyici kaybeden Cesur ve Güzel konumuzu ŞU KONUDA işlemiştik..

Dizi başladıktan sonra sizlerden de görüşlerinizi aşağı yazmanızı isteyeceğiz ama bizim için en önemli sorun senaryonun devamlılığı ve izleyiciyi büyülemesi. İzleyici akıp giden dizilere bayılır, senaryo buna uygunsa o dizi tutar arkadaş. Lütfen sizde görüşlerinizi aşağı yazıp bizimle paylaşın.. Şimdiden teşekkürler..

11 YORUMLAR

  1. bi kere kalite oyuncular var dizide öyle magazinsel oyuncular değil. yani para para diye her sene magazin, olmadı sosyal medya, olmadı gece hayatı, olmadı çocukluğu, olmadı tatili aman bizi unutmasınlarda paraları götürelim diyip seyirciye saygısız onlara boyna fırça atan ancak, ne hikmetse magazincilerinde özellikle onları abarttığı oyuncular varken. kaliteyle işini yapan saygılı duyarlı insanların oyunculuğu bizim için daha önemli onun için kerem bursin bi örnek özellikle dizinin bitirilmesini istemiyoruz ve beğeniyle takip ediyoruz.

  2. Ben bu dızıyı çok sevıyorum devam Etsın insallah reytıng kurbanı olmaz kanallarda öyle Saçma sapan dızıler var eğer bu dızı bıterse hakkı yenmiş olur… Dızının devamlılığı dılegı ıle…..

  3. izlenir tabi güzel dizi bu şehir arkadan gelecek dizisi 2030 yılına kadar devam ede bilir evlat kokusu güzel dizi o da devam etsin tabi 2035 yılına kadar

  4. izlenir tabi güzel dizi kış dizisi ola bilir 2030 yılna kadar devam etsin kerem Abimizi seviyorum gerçekten abim gibi seviyorum leyla lıdya tuğutlu ablamızı seviyoruz dizi deki isimi derin ali simith le evlensin bence de bu şehir arkadan gelecek dizisi kış dizisi olsun lütfen rica ediyorum sizlerden

  5. Bu sehır. Arkadan gelecek çok güzel dızı Kerem bursın partelı Hande dogandemır oynasa çok güzel olacaktı

  6. Bu bir ask dizisi ise evet bas rol oyuncusunun o aski seyirciye gecirmesi gerekir yani birbirine uyumlu olmalari gerekir mesela Kerem Bursin ile Hande Dogandemir gibi, neden tekrar bir dizide oynamiyorlar ki olayyy olurrr bence ikisinin kimyasi cok iyi tutmustu boyle ayri ayri dizileri tutmuyor iste zorlamayin bence. Bu sehir arkandan gelecek dizisi icin soylemek erken sanirim ama beklentinin altinda kalacak gibi en azindan benim icin 1 bolum izlemesem de cok merak etmiorum ne olacagini Güneşi Beklerken de Pazarı sabirsizlikla beklerdim izlemk icin tv izleyemesemde internetten izlerdim. Nerde o eski diziler….

    • sen bence sus bu şehir arkadan gelecek dizi çok iyi reytingleri hepsini toplar slip süpürür bu şehir arkadan gelecek dizisi final olmayacak sezon finali olacak

  7. İlk bölüm gayet akıcıydı. Karakterler rollerine yakışmış dizi kitlesini bulur izlenir tek handikap karşısında güçlü dizilerin varlığı. Atv’ye bu konuda güveniyorum reyting kötü olsa da kolay kolay dizilerin biletini kesmiyor. Sosyal medya da tutundukları müddetçe önümüzdeki sezonu da görür…

Comments are closed.