Börü Barbaros Çepni Kim? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri


Güncelleme: 24 Şubat 2018 : 21:55
0

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Börü dizisi 28 Şubat çarşamba yayın hayatına başlıyor. İsmiyle dikkat çeken projenin tanıtım fragmanları bile milyonlar tarafından izlendi. Konusu, kadrosu ve finalinin beyaz perdede yapılacak olması dizinin dikkat çeken yönlerinden. Her bir karakterin ayrı ayrı merak edildiği dizide Barbaros Çepni kim? Börü Barbaros Çepni kimdir? İşte detaylar…


Börü İrfan Kim? Mesut Akusta Hayatı


Börü Barbaros Çepni kim sorusunu yanıtlamadan önce dizinin genel konusu hakkında bilgi verelim. Dizi ülkemizin yakın tarihte yaşadığı iç ve tehditleri etkileyici bir senaryoyla konu alıyor. Barbaros çepni telsiz kodu 34 50 olan Börü timinin mekaniği ve üçüncü unsur lideridir.  Kimi zaman mucit, kimi zaman ihlal uzman olan Barbaros iyi niyeti, cesareti ve dostlarına olan bağlılığıyla 34 50 unsurlarının daimi üyelerinden biri. Babası bir Kıbrıs gazisi olan Barbaros Çepni, Yıldız Teknik Makine Mühendisliği mezunu, vatan sevdalısı özel harekatçılardandır.

Güncel olayları konu alan dizi 1’er saatlik 6 bölümden oluşuyor. 6 haftanın sonunda dizinin finali beyaz perdede yapılacak. Dağ film serisinde rol alan oyuncuların ağırlıkta olduğu dizi hepimizin milli ruhunu kabartacak. Dağ 1 ve Dağ 2 filmlerine imza atan Alper Çağlar aynı başarıyı televizyon ekranlarında da göstermeyi amaçlıyor.

Börü dizisi Barbaros Çepni karakterine hayat veren oyuncunun adı Ahmet Pınar’dır. 1972 İstanbul doğumlu oyuncu 1.84 boyunda 74 kg ağırlığında ve aslan burcudur. Sporun her dalına ilgili olan Ahmet Pınar Oyunculuk dışında profesyonel buz hokeyi oyunculuğu ve atış teknikleri eğitmenliği de yapmaktadır. Başarılı oyuncunun başlıca rol aldığı projeler arasında Selamsız Bandosu, Milat, Dağ 2, Cesur Yürek, Menekşeli Vadi ve İğde Güzeli yer alıyor.

Şimdilerde Börü Barbaros Çepni karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya çalışan Ahmet Pınar’a yeni projesinde başarılar dileriz.

Börü Barbaros kim sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Sizlerde dizi ve oyuncularla ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.