Börü Dizisi Zeynep Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 28 Şubat 2018 : 21:18
0

Börü dizisi 28 şubat çarşamba günü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizide ilginç karakterlerde dikkatlerden kaçmadı. Özelikle güzelliği ile dikkatleri çeken Zeynep karakteri kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler?

Polis Özel Harekat timinin başından geçenleri konu alan dizide 2014 yılı itibari ile olaylar başlar. Tim çaylaklardan da bir kaç kişinin katılımı ile görevlerine başlarlar. Dizide bıçaklarla arası iyi olan Zeynep karakteri ekibe katılan çaylaktır. Zeynep karakterini canlandıran oyuncumuz kimdir?

Börü dizisinde Zeynep karkaterini canlandıran oyuncu Melis Hacic’dir. Melis Hacic, 1997 İstanbul doğumludur. Başak burcunda olan Melis Hacic, 8 Eylül doğumludur. 177 cm boyunda olan Melis 57 kilo gram ağırlığındadır. İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.

Melis’i annesi Yugoslavya göçmenidir. Güzelliği ile ekranların aranan yüzü olan Melis, Beşiktaş’ın alt yapısında basketbol, voleybol ve futbol oynamıştır. Profesyonel sporu bırakmış ancak bireysel olarak spor yapmaya devam etmektedir. Melis, güzelliğinin yanı sıra düzgün fiziği ile dikkat çeken Melis, arkadaşları tarafından modelliğe yönlendirilmiştir. Ailesi onun iç mimar olmasını istemiş ancak o kariyerini modellik ve oyunculuktan yana kullanmıştır.