Star TV 28 Mart Çarşamba Yayın Akışı


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 20:32
0

Ekranların en çok izlenen kanallardan biri olan Star Tv 28 mart çarşamba yayın akışı hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında…

Tüm kanalların haftalık program akışları pazartesi gününden itibaren açıklanıyor. Star TV yayın akışında bu hafta önemli değişiklikler var. star Tv’nin ev sahipliği yaptığı askeri ve politik konusuyla dikkat çeken Börü’nün 28 mart çarşamba yeni bölümünün yayınlanmaması izleyenlerin dikkatini çekti. Börü dizisinin ekrana gelmesini bekleyen seyirci kitlesi Jet sosyete tekrar bölümüyle karşılaştı.


Börü 28 Mart Var Mı Yok Mu? Neden Yayınlanmıyor?


Star TV 28 mart yayın akışında neden böyle bir değişikliğe gidildiği merak edildi. 20:00’da Star TV’de Jet Sosyete tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Ardından 22:30’da Börü dizisi özel bölümleriyle ekrana gelecek. İlk dört bölüm art arda verilecek.

Börü dizisinin 4 bölüm arka arkaya yayınlanması yaklaşık 3 saatlik bir zaman dilimini kaplayacak. Kanalın böyle bir yol izlemesinin nedeni olarak diziyi kaçıranların ve tekrar izlemek isteyenlerin konuyu yakalaması ve yeni bölümler için daha fazla izleyici çekmek olduğu söyleniyor.

01:00’da ise Ufak Tefek Cinayetler tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Ardından kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için İstanbullu Gelin 03:30’da ekrana gelecek. İstanbullu Gelin dizisinin ardından bir dönemin efsane dizisi Kara Sevda tekrar bölümleriyle 05:30’da yayınlanacak.