Börü İzlendi Mi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl? Siz Ne Düşünüyorsunuz?


Güncelleme: 28 Şubat 2018 : 21:06
2

28 şubat çarşamba akşamı yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Börü dizisi beklentileri karşıladı mı? Börü izlendi mi? Uzun bir çalışmanın ve özverinin ardından nihayet izleyiciyle buluşan Börü dizisi tuttu mu? Usta oyuncu kadrosu ve yakın tarihle ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkaran etkileyici  senaryosuyla göz dolduran dizinin reytingleri nasıl? Tanıtım fragmanlarıyla son zamanların en çok konuşulan projelerinden biri olan Börü hakkında siz değerli izleyiciler olarak neler düşünüyorsunuz?


Börü Dizisi Çalan Yanmış İçinden Şarkısı Ve Sözleri


Başrollerinde Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu ve Fırat Doğruloğlu gibi birbirinden usta oyuncuların yer aldığı Börü dizisi 15 temmuzda ilk tanıtım fragmanını izleyiciyle buluşturdu. Ardından diziyle ilgi detaylar gelmeye başladı ve dizi kısa sürede daha yayın hayatına başlamadan büyük ilgi gördü. Nihayet art arda gelen teaserların akabinde dizinin 28 şubat perşembe ilk bölümü izleyiciyle buluştu. Peki Börü izlendi mi, beğenildi mi? 

Börü dizi kendisine çarşamba gibi zorlu bir gün seçerek aslında ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Çünkü aynı gün aynı saatlerde Trt ekranlarında reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul, Atv’de toplumsal içerikli konusuyla kendine geniş bir izleyici kitlesini kazandıran Sen Anlat Karadeniz gibi zirveyi mesken edinmiş projeler yayınlanıyor. Peki bu kadar zorlu bir günde ekrana gelen Börü reytingleri nasıl? Börü dizisi tuttu mu? İzlendi mi?

1’er saatlik 6 bölümden oluşacak dizinin finali beyaz perdede yapılacak. Konusu yakın tarihte ülke olarak yaşadığımız iç ve dış tehditleri konu alan dizinin yaratıcısı Alper Çağlar reyting kaygılarının olmadığını amaçlarının toplumsal farkındalık yaratarak izleyiciye gün yüzüne çıkmayan askeri ve politik sorunları sunmak olduğunu dile getirdi. Dizinin en büyük avantajı 60 dakika ve sadece altı bölüm yayınlanacak olması. Çünkü bu süre zarfında diğer dizlerin özetleri geçtiği için Börü’yü izlemeyi tercih edeceklerdir.

28 şubat çarşamba akşamı Börü dizisinin reytingleri ve izleyici yorumları herkes tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen ve 23.15 lik bir reyting oranıyla Diriliş Ertuğrul’un rekorunu kısan Sen Anlat Karadeniz’den sonra Börü dizisi izlendi mi tutu mu soruları da yanıt aradı. Börü dizisi askeri, politik ve aksiyon dolu konusuyla kendisine kemik bir izleyici kitlesi edinmeyi başaracak. Fakat Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz’in rekorlarını kırmasını beklemiyoruz.

Sizler Börü dizisini nasıl buldunuz? Börü izlendi mi tuttu mu reyting sonuçları hakkında görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Özellikle dizinin 6 haftadan daha uzun bir süre devam etmesini istiyorsanız bu yönde düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. 

Börü dizisi reyting sonuçları, Börü dizisi tuttu mu izlendi mi?

2 YORUMLAR

  1. Harika bir dizi. Fakat bizim halkımız evcilik oyunlarını sevdiği için bu tarz yapımlar izlenmez. Başarıların daim olsun BÖRÜ

  2. Dağ ekibinden muhteşem bir iş daha..muhteşem keşke devamlı dizi olsa. Zamanında Türk silahlı kuvvetlerinin şanlı neferlerine yapılan haksızlara da güzel dem vurmuş… devamını merakla bekliyoruz. Ayrıca Murat Arkın’a da kalpli parantez açıyorum☺️. Cüneyt Arkın gibi vatanseverin oğlunu inşallah daha çok işte görürüz

Comments are closed.