Boranlar’ı Bekleyen Kötü Sürpriz Ne? İstanbullu Gelin 64. Bölüm Fragmanı Yayında!


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 21:06
0

Zeynep Günay Tan’ın yönetmenlik, Onur Güvenatam’ın yapımcılık görevini üstlendiği İstanbullu Gelin dizisi her Cuma akşamı izleyiciyi ekranlara kitlemeye devam ediyor. Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesi ile başlayan dizi 3. sezonda çok farklı yerlere gelmiş durumda.

400 yıllık Boran Konağı’nın hanımı, geleneklerine ve köklerine sıkı sıkıya bağlı olan Esma Boran için, İstanbullu Gelin’i kabul etmek hiç de kolay olmayacaktır. İlk iki sezon büyük bir merak ve ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin, daha da genişleyen kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oldukça beğenildiği dizide Fırat Tanış, İpek Bilgin, Salih Bademci, Güven Murat Akpınar gibi isimler yer alıyor.

Dizinin 3. Sezonu Büyük Bir Merakla İzleniyor!

Adem’in tuzağına düşen Boranlar, sadece konağı değil tüm mal varlıklarını da kaybetmişlerdir. Birbirlerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan ailenin yolu yıllar sonra İstanbul’da yaşayan, hiç görüşmedikleri halaları Ülfet Kavaklı ile kesişecektir. Varlıklı ve güçlü iş kadını Ülfet Kavaklı, zor durumdaki akrabalarına bekledikleri yardım elini mi uzatacak yoksa eski defterleri açıp yılların hesabını mı soracaktır?

Faruk, bir çıkış yolu bulabilmek için her yolu denerken, Fikret tüm olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Adem, konağı almıştır almasına ama bu O’na pahalıya mal olacaktır. Boranlar girdikleri bu çetin mücadeleden zaferle çıkmak için çabalarken, herkesle sevgisini cömertçe paylaşan Süreyya’yı ise zor bir seçim beklemektedir.

Peki İstanbullu Gelin Dizisinde 64. Bölümde Neler Olacak?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…

İstanbullu Gelin 64. Bölüm Fragmanı!