Bodrum Masalı Son Mu Olacak Yoksa Devam Mı Edecek 2017 Mayıs


Güncelleme: 3 Nisan 2017 : 22:42
32

Bodrum Masalı Son Mu Olacak Yoksa Devam Mı Edecek

Kanal d ekranlarının yaz döneminde başlayan uzun süren mücadeleden sonra izlenme oranlarını yükseltmeyi başaran dizisi Bodrum masalı sezon sonunda final mi yapacak yoksa sezon finali mi diye düşünenler dizimiz sezon sonunda son olmayacak önümüzde ki sene de kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Oyuncuların performansları yeni dahil olan oyuncular dizinin çekildiği yerin güzelliği ile güçlü bir şekilde devam eden Bodrum Masalı ilerleyen bölümlerde nasıl ilerleyecek bizde merak ediyoruz.

Faryalı ve Yıldız arasında çok geçmişte yaşanan aşkın Yıldız’ın ilceden ayrılmasının ardından imkansız bir hal almasını ve yıllar sonra çiftin tekrar bir araya gelmesini anlatan dizide oyuncuların performansları oldukça beğeniliyor. Ege de çekimleri gerçekleştirilen dizinin önümüzde ki sezon da mayıs ayına kadar devam edeceği kulağımıza gelen söylentiler arasında .

Başarıyı kolay yakalamayan dizinin bu başarısını devam ettirmesi de kolay olacak gibi durmuyor. Hergün birçok yeni dizinin başladığı sektörde senaryosu ve alt yapısı çok güçlü olmayan yapımlar kısa sürede final yapmak zorunda kalıyor. Sizce Bodrum Masalı devam mı etmeli yoksa bitmeli mi Yorumlarınızı Bekliyoruz.

32 YORUMLAR

  1. Tek izlediğimiz dizi.mutlaka devam etsin Kadro dağılmış herkes ayrı dizilerde oynuyor bunun açıklamasi nedir ?

  2. Kesinlikle devam etmeli.oyuncular mukemmel.bodrum mukemmeldizi sayesine bodruma bir kez daha aşık oldum.

  3. devam etmeli, topu topu iki dizi seyrediyorumzaten… biri de bodrum masalı… hiç sıkmayan, senaryosu, müzikleri, çekimleri çok çok güzel…

  4. lütfen devam edin mükemmel oyunculuklar çok güzel mekanlar drama komedi her şey tam tekmil daha ne olsun

  5. Çok uzadı ve baymaya başladı.artık bu sezonun sonunda bitmeli.seyirciyi bıktırmadan tadında bırakmalı

  6. Dizi çok başarılı kesinlikle devam etmeli.Her hafta heyecanla izliyoruz.Kavak yellerini hatırlıyorum bodrum masalını izlerken…

  7. Kesinlikle devam etmeli en azından yazın sonuna kadar. Lütfen devam etsin, mükemmel dizi mükemmel kadro ??

  8. Bence dizi devam etmeli çünkü genç ve enerjikler eğer dizi biterse çok üzülürüm

  9. bu dizi de biterse kanal dyi asla izlemeyi düşünmüyoruz. böyle güzel bir dizi biterse başka dizisine başlamayız

  10. Dikkat ederseniz final denildi reyting arttı bende dahil bir çok kişi final olucak diye tekrar izlemeye başladık.Emin olun uzarsa yine düşer.

  11. Bence sürmeli çok iyi bir gençlik dizisi aslında sıkmayan yönü var kaliteli bir yapımcı ile senaryosu ile oyuncu kadrosu ile çok iddialı ve bence değiş genclik diziside oldu bence reytinginleri pazar a göre çok iyi bence Kara Yazı dizisi başladığından hata yapıldı yoksa iyi gidiyor şu anda da bence iyi yeni sezona daha iyi olur kesinlikle güvenim sonsuz perşembe günü de reytingi gayet iyi di 3.17 ile başlayıp 6.reytinglere çıkmayı başaran ve 4,5 arsası reytinginle devam etti pazara alındı reytingleri çok düşük gelir dedim aslında hayat bazen tatlıdır da olunca rekabet halinde bazen totelde bodrum masalı geçti ama genelinde hayat bazen tatlıdır totelde iyi alıyordu ama AB ve ABC1 sıralamasi kesin bodrum masalındaydı şu anda dizinin 1 saate düştüğü​ için 2.44 reytinge indi bunun savaşci dizisi ile de alakası var ama pazar günü iddialı gibi olarak savaşci ve yarışma programı olarak survivor var ve pazar günleri spor günü olduğu için yani boks maçı olsun maç izleme gibi ona rağmen iyi reyting alıyor du sıralamada AB ve ABC1 de gösterdi bunu daha düşük olan diziler bile baya iyi sürdürüyor​ baya bölüm​ gidiyor bu dizi mı gitmiyecek bence uzatılmalı sezon finali ne gidip 2.sezona daha iyi hazırlanır konular biraz değişik​ ama yine böyle bu şekil saat süresi biraz uzatılıp 90dk 110dk arası olarak devam etmeli final olacak dizi var o yüzden bodrum yine geride kalabilir son bölüm diye onu izleyen olur hayat bazen tatlıdır ve lise devriyesi var o da 2 reyting alıyor ama TRT1​ işte dizilerini uzun sürdürüyor bence kanal d de böyle yapmalı ki daha iyi fazla seyirci çekebilsin isimsizler dizisinide uzun soluklu bekliyoruz..

Comments are closed.