Bizim Hikaye’de Barış’ın Karısı Nihal Kimdir,Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 18:22
0

Bizim Hikaye dizisinde Barış’ın karısı ve Barış’ın oğlu Savaş’ın annesi  olarak karşımıza çıkan Nihal kimdir,nerelidir,yaşı kaçtır,boyu ve kilosu nedir,evli midir,çocukları var mıdır,sevgilisi var mıdır, asıl mesleği nedir, daha önce nerelerde oynamıştır gibi  sorulara açıklık getireceğiz bu yazıda.

Bizim Hikaye dizisinde Barış’ın  savcı karısı Nihal düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Barış daha önce Nihal ilr evliydi ve ondan ayrılmıştı ancak Filiz hapse girince savcı olduğu için Barış’a Filiz’i hapisten çıkarabileceğini söylüyor ancak bir şart ile o da Barış’ın onun ile evlenmesi şartıdır. Nihal Barış’ı kaybetmemek için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor. Nihal Barış’ı seviyor, ancak Barış Nihal’i sevmiyor. Sadece çocuğu hasta olduğu için  ve sevdiği kızı Filiz’i hapisten çıkardığı için Nihal ile evliliği sürdürmek zorunda kalıyor. Nihal çocuğunu seven bir anne ve Barış’ı Filiz’e kaptırmama derdinde olan bir kadın. 

Nihal karakterine can veren oyuncu Olcay Yusufoğlu’dur. 33 yaşında olan oyuncunun doğum tarihi 1 Ocak 1985’tir. Doğum yeri ise Izmır’dir. Aslında önceleri lise son sınıfta Ankara’ya yerleşen oyuncu  Ankara’ya geldikten sonra tiyatrolarda çalışmıştır çok sonrasında ise dizi ve film sektörüne giriş yapmıştır. Cesur Yürek’te Didem karakterine can veren oyuncuda  ta kendisidir. Fatih Harbiye’de Duygu karakterine can verdi. Umutsuz Ev Kadınları’nda Burcu karakterini oynadı , Poyraz Karayel’de doktor olarak rol almıştır. Köprü dizisinde Gazeteci rolünde oynadı , Es Es Alaz rolünde oynamıştır.Veda,Böyle Bitmesin,Sakarya Fırat  da Yeter karakterini oynamıştır . Bizim Hikaye de de savcı Nihal Aktan olarak rol alıyor. 

Boyu 1.65 cm’dir, kilosu 48 kg’dir. Saçları siyah ve gözleri ise mavidir. Aynı zamanda güzel oyuncu keman da çalabiliyor. Olcay Yusufoğlu Plastik makyaj ile de ilgilenen oyuncu 3 ay boyunca makyaj eğitimi almıştır.  Iyi derecede aikido biliyor. Mensup olduğu burç ise Ikizler’dir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Üniversiteyi bitirdikten sonra dizilerde oynamaya başladı. Güzel oyuncu bekârdır. Asıl mesleği sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğudur. Zaten Olcay Yusufoğlu’da mesleğini icra etmektedir.  Güzel oyuncuyu ilgi ile seyretmeye devam ediyoruz. Bakalım Bizim Hikaye ‘de neler yapacak ve bundan sonraki projeleri neler olacak.