Bizim Hikaye Zeynep Kim? Hikmet’in arkadaşı Zeynep Gerçek Adı Oynadığı Diziler Nelerdir


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 00:02
0

Bizim Hikaye yeni sezonu yeni karakterlerle girmiş ve değişen senaryosuyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. bizim hikaye diziye yeni giren karakterlerden biri de Hikmet’in arkadaşı Zeynep’tir. bizim hikaye Zeynep kim gerçek adı ne sevgilisi varmış yaşı kaç oynadığı diziler neler gibi merak edilen sorular haberimizde.

Hikmet’in sevgilisi olma ihtimali yüksek olan Zeynep diziye yeni giren karakterler arasında yerini aldı.

Hikmet’in okuldan arkadaşı olan Zeynep Hikmet’in ayarladığı bir eve geldi. Hikmet Zeynep’i Önce evi tanıttı. Sadece bir hafta bu evde kalacağını söyleyen Hikmet Bir hafta sonra Zeynep’in 18 yaşına girmesiyle birlikte nikah yapacağını söyledi. Zeynep’in hamile olması ve kendini koruması için öğütler veren Hikmet Zeynep’i orada bırakıp okula gitmeye karar verse de Zeynep bu durumu kaldıramayacağını söyleyerek Hikmet okula göndermek istemez.

Hikmet ise Geleceğe dair güzel planlar yaparak Zeynep’i sakinleştirmek istesede Zeynep bebek için hazır olmadığını söyler ve gözyaşlarına hakim olamaz. Hikmet ise ailesinden sakladığı Zeynep’i onlardan uzakta da tutamaz. 1. Sezonda olduğu gibi 2. Sezonda da Hikmet’in bir aile olma ev kurma hayali Bu sezonda devam ediyor.

Bakalım yeni sezonda Hikmet ve Zeynep’in durumu ne olacak. Filiz hikmetini bu yaptığına göz yumacak mı? Hikmet Zeynep’i ne kadar daha saklı Tutabilecek?